Stilling

Erfaren sikkerhetskonsulent - etisk hacking

Vi søker deg som vil være med å skape en sikker digital verden. Hos oss i Knowit Secure har vi mye å gjøre og ser at det er flere spennende oppdrag vi gjerne vil ha!

Vi søker deg som er eller vil bli en av Norges beste sikkerhetstestere. Arbeidssted er Oslo eller Arendal.

Fristen for å søke er 1. juni og søknader behandles fortløpende.


Hvem er vi?

Knowit Secure er et selskap som spesialiserer seg på IT- og informasjonssikkerhet, og jobber for at det digitale samfunnet skal bli sikrere. Vi gjør dette ved å levere et bredt spekter av tjenester som rådgivning, risikovurderinger, sikkerhetsrevisjoner, penetrasjonstester, opplæring og holdningsskapende arbeid til eksterne kunder og internt i Knowit konsernet.

Knowit Secure hører hjemme i Knowit Insight med mer enn 300 konsulenter med spesialkompetanse innen en rekke ulike fagområder der IT- og informasjonssikkerhet er et av disse. Vi i Knowit kombinerer god forretningsforståelse med teknisk ekspertise og hjelper kunder med å ta riktige beslutninger.

Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling i selskapet og oppfordrer derfor kvinner til å søke.

Du har programmeringsbakgrunn eller allerede arbeidserfaring innenfor IT-sikkerhet. Du vil, om ikke med en gang, raskt gå inn i rollen som en erfaren ressurs og vil nok etter hvert blir mentor for juniorkonsulenter. Selv om du allerede har betydelig erfaring vil du utvikle deg faglig på et nytt område eller videreutvikle dine kunnskaper innenfor penetrasjonstesting.

Du vil lede utviklingsarbeidet av interne støttesystemer og hjelpe til med å utvikle og tilpasse verktøy vi bruker i testene våre.

Vi ser også for oss at du i løpet av kort tid kan utføre kildekodegranskning. Enkelte kunder krever sikkerhetsklarering, så det bør du enten ha eller kunne få.

Du kan raskt sette deg inn i kundens løsninger og plukke dem fra hverandre for å finne svakheter. Som IT-sikkerhetskonsulent hos oss målet ditt å finne sårbarhetene før andre kan utnytte dem. Du vil gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyser og kan bli utleid på kortere eller lengre oppdrag til kunder. Hverdagen som sikkerhetskonsulent er svært variert og læringskurven er bratt.

Du må kunne tenke kreativt og "utenfor boksen" ettersom oppgaven er å få systemene du tester til å gjøre ting de ikke er laget for. Du klarer å formidle resultater og funn til kundene på en forståelig måte. Vi jobber med selskaper i hele Norden og du vil få muligheten til å besøke spennende firmaer i ulike, Nordiske, byer.

Vi vurderer kun søknader på norsk. Selv om det hender vi har oppdrag i andre land, er de aller fleste kundene våre norske og krever rapporter skrevet på norsk.

Du må:

 • kunne kommunisere godt, både muntlig og skriftlig, med våre kunder på norsk og engelsk
 • kunne sikkerhetsklareres i Norge
 • kunne jobbe selvstendig og etterhvert lede et team
 • være fleksibel og raskt kunne omstille deg til nye oppdrag

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdannelse innen IT
 • Sertifiseringer innen systemutvikling og/eller IT-sikkerhet (f.eks. GWAPT, GPEN, CEH, CPT, OSCP, CISSP)
 • God kjennskap til JavaScript, Java og/eller Python
 • Erfaring med penetrasjonstesting og/eller kodeanalyse
 • God forståelse av nettverksprotokoller
 • Kjennskap til sikkerhetsarkitektur
 • Erfaring med relevante verktøy som Burp Suite, Nessus, Nmap, Kali Linux, Metasploit, Wireshark samt verktøy for passordcracking
 • Erfaring med testing og reverse engineering av native apper for mobil/nettbrett
 • Kjennskap til penetrasjonstestmetodikker som PTES, OTG, Top Ten og ASVS

Hos oss får du kolleger som er faglig sterke og svært hyggelige (synes vi selv). Vi liker å dele vår kunnskap og ikke er redde for å lære. Du vil få en variert og spennende hverdag med stadig nye utfordringer.

Vi prøver å skape et godt fellesskap selv om vi ofte bruker mer tid hos våre kunder enn på vårt eget kontor. For eksempel har Knowit en sosialkomité som er kjent for sine kreative arrangementer.

Du vil få kurs og sertifiseringer som behøves for å henge med i bransjen og hjelpe deg med å nå dine karrieremål.

Kontoret ligger i flotte, nye lokaler sentralt i Oslo eller i sjøkanten i Arendal.

Vi har fleksitidsordning og veldig gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Sted Arendal
Emne Sikkerhetstest
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen