Stilling

Erfarne team- og prosjektledere til givende og samfunnsnyttige prosjekter

Vil du jobbe i et av Nordens største og ledende digitalmiljøer? Vil du jobbe med meningsfylte og samfunnsnyttige innovasjonsprosjekter hos noen av landets viktigste aktører, hvor fokus på team- og prosjektledelse står sentralt? Ønsker du å være en del av et hyggelig og faglig sterkt smidig miljø som spiller hverandre gode? Kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor kulturbygging og mangfold prioriteres høyt, og som har engasjerte og stolte medarbeidere?

Vi er opptatt av hvordan teknologi og innovasjon skaper økt verdi. Vi tilbyr kundene unik verdi i form av digitale og grenseoverskridende løsninger som skaper nye muligheter for innbyggerne og samfunnet. Hver dag bruker millioner av mennesker i en rekke nordiske land løsninger fra Knowit.

Om stillingen

Vi har stor pågang av spennende selskaper som vil jobbe med oss. Vi søker nå etter flere gode kollegaer til vår ledelse- og rådgivningsavdeling, Agility. Som prosjekt-/teamleder i Knowit Solutions vil du jobbe som konsulent ute hos selskaper med givende prosjekter som har stor betydning for tusenvis av mennesker i ulike faser av livet. Disse selskapene har som målsettinger å være ledende på å drive innovasjon ved hjelp av ny teknologi, og vet at fokus på prosesstyring og god ledelse må til for å lykkes.

Internt i Knowit Solutions vil du være en del av et team med stor påvirkningskraft for utvikling av både teamet og fagfeltet i Knowit. Vi har ansvaret for et faglig sterkt miljø med hjerte og engasjement for prosjekter og agile verdier i Knowit i Norge.

Her vil du bidra aktivt inn med kunnskapsdeling med det du lærer i prosjekter, seminarer, kurs eller programmer. Du vil raskt oppdage at din faglige utvikling og trivsel er høyt prioritert. Vi spiller hverandre gode både ute hos kunden og internt, og vi har jevnlige fagsamlinger og sosiale arrangementer.

Vi ønsker at du har

 • Relevant høyere utdanning. Lang relevant erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for manglende utdanning.
 • Minst 5 års erfaring med ledelse av prosjekter eller team innenfor systemutvikling
 • God kjennskap til både smidige og tradisjonelle metodikker og erfaring med å bruke dem
 • Erfaring fra en av rollene; prosjektleder, scrum master, agile coach eller produkteier

Du er også

 • Engasjert i faget ledelse og liker å motivere andre
 • Du brenner for agile verdier, men ser at tradisjonell prosjektstyring også har verdi
 • Glad i workshopsarbeid og samspillet mellom mennesker
 • Nysgjerrig og liker å jobbe med teknologi og komplekse utfordringer
 • Interessert i coaching og det å motivere andre
 • Innehaver av relevante sertifiseringer

Vi har

 • Engasjerte medarbeidere. Vi arbeider hver dag for å bli bedre, og bruker vår kompetanse og erfaringer for å videreutvikle oss. Vi har forståelse for kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig forbedring. Vi arbeider aktivt for likestilling og mangfold.
 • Et av bransjens beste fagmiljø, med en rekke ulike faggrupper på tvers av selskaper og fagdisipliner. I tillegg har vi Knowit Academy, vår egenutviklede internutdanning med spennende kursserier innen ledelse, design og teknologi.
 • Et godt miljø innen smidig ledelse bestående av erfarne prosjektledere, teamledere, scrummastere og agile coaches.
 • Vært med på å utvikle applikasjoner du kanskje allerede bruker, som Vipps, Helsenorge, Ruter og Entur.

Du kan lese mer om oss her.

Hvis du som oss brenner for å skape verdi, ønsker å stadig utvikle deg og være med å levere noen av de mest innovative og samfunnsnyttige løsningene i Norge, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Send oss en kort søknad med CV og Linkedin profil.

Ta gjerne kontakt direkte med Avdelingsleder Ole Alstad på telefon 918 98 222, ole.alstad@knowit.no

eller Fagleder Heidi Hundåla på telefon 414 43 011, heidi.hundala@knowit.no

Sted Oslo
Emne Prosjektledelse
Forretningsområde Solutions
Til toppen