Stilling

Etisk hacker

Våre superhelter trenger hjelp i kampen mot ondsinnede hackere… har DU det som kreves?

Eller, sagt litt mer kjedelig: Våre erfarne penetrasjonstestere ønsker flere kolleger som kan hjelpe med å finne sikkerhetshull i kundens systemer slik at de kan tettes før angriperne utnytter dem.

Synes du det er spennende å finne slemme måter å gjøre deg selv til administrator i et viktig system? Klarer du å få tilgang til informasjon som du overhodet ikke skulle se? Kan du endre kritiske data som skulle vært beskyttet? Får du gjort viktige tjenester utilgjengelige for brukerne?

Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling i selskapet og oppfordrer kvinner til å søke. Søknader behandles fortløpende.

Hvem er vi?

Vi i Knowit er digitaliseringskonsulenter som tilbyr digitale løsninger innen våre fire forretningsområder: Experience, Insight, Connectivity og Solutions. Det som skiller oss fra andre konsulentselskaper er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. Vi har en kultur preget av åpenhet, god forståelse av kundenes virksomhet, spisskompetanse og ønske om kontinuerlig utvikling. Knowit har i dag 3800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen og Tyskland.

Knowit Secure er et datterselskap i Knowit konsernet som spesialiserer seg på "Cybersecurity & Law". Vårt mål er å gjøre det digitale samfunnet sikrere, og vi leverer et bredt spekter av tjenester inkludert sikkerhetstest.

Om rollen:

Som penetrasjonstester vil du være med på å vurdere om løsninger og tjenester fungerer som de skal. Målet er å finne svakheter slik at disse kan fjernes før de utnyttes av uvedkommende. Oppgavene kan inkludere test av mobil- eller webapplikasjoner, gjennomgang av serverkonfigurasjoner, test av nettverk, mm. Hverdagen som penetrasjonstester er variert og du vil garantert lære mye.

Din rolle vil variere fra oppdrag til oppdrag. Noen ganger er du del av et team som jobber på et prosjekt, andre ganger er du alene om å teste en eller flere løsninger. Dersom du har erfaring, kunnskap og interesse kan du få rolle som prosjektleder, ta ansvar for en kunderelasjon, eller drive med salg mot eksisterende og nye kunder.

Våre testere har stor frihet til å selv bestemme hvordan de best løser oppgavene sine, men du kan alltid regne med hjelp og støtte fra kollegene dine når du trenger det.

Det er viktig at du tenker kreativt og "utenfor boksen" ettersom hovedoppgaven din er å få systemer til å gjøre ting de egentlig ikke er laget for. Men det er ikke nok å bare finne svakhetene, du må sørge for at kunden forstår hvordan du oppdaget dem og hvilke konsekvenser de kan ha.

Arbeidsplassen din blir vårt flotte kontor i Oslo.

Hva ser vi etter?

Aller helst er du en erfaren sikkerhetstester/penetrasjonstester som gjerne vil fortsette i testrollen samtidig som du bistår med å gjøre kollegene til enda bedre testere.

Dersom du ikke har mye erfaring innen penetrasjonstest ønsker vi at du enten har utdanning innen IT sikkerhet eller erfaring som utvikler/programmerer. Om nødvendig setter vi av en del tid de første seks månedene til kurs, opplæring og tett oppfølging for å gjøre deg til en god tester. Så snart du er klar vil du få oppgaver og oppdrag som passer deg.

Høyere utdanning teller alltid positivt, men relevant erfaring teller ofte like mye.

Sertifiseringer innen IT-sikkerhet eller systemutvikling er en fordel, for eksempel GWAPT, GPEN, CEH, CPT, OSCP eller CISSP.

Det er 2 absolutte krav:

  • Du kunne kommunisere godt, muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
  • Du være, eller kunne bli sikkerhetsklarert i Norge. (Ta kontakt om du har spørsmål rundt dette).

Hva vi kan tilby:

Hos oss får du kolleger som er faglig sterke, svært hyggelige (synes vi selv), som liker å dele av sin kunnskap og ikke er redde for å lære. Du kan forvente en variert og spennende hverdag med mange ulike typer tester inkludert webapplikasjoner, mobilapplikasjoner og nettverk.

Du har gode muligheter til å påvirke hverdagen din, og vil få nødvendig utdanning og oppfølging for å henge med i bransjen og oppnå dine karrieremål. Vi legger vekt på å ha en flat struktur hvor kompetanse og engasjement er viktigere enn rolle og stilling.

Knowit prøver å skape et godt fellesskap innad i konsernet selv om vi ofte bruker mye tid ute hos våre kunder. For eksempel har Knowit en sosialkomité som er kjent for sine kreative arrangementer.

Vi har konkurransedyktige betingelser med bl.a. fleksibel arbeidstid, god lønn, gode permisjons-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss:

Ingar Lien (Salgssjef) på telefon 992 82932 eller e-post ingar.lien@knowit.no

Bjørn-Are Karolius (Daglig leder) på 913 03 072 eller bjorn-are.karolius@knowit.no

Sted Oslo
Emne Cybersecurity
Forretningsområde Insight
Til toppen