Stilling

Fremtidens prosjektledere

Ønsker du å jobbe i morgendagens prosjektleder-team som bevisst driver pionerarbeid og setter standarden innen fremtidens prosjektledelse? Kanskje vil du mer enn å bare tilpasse deg de endringene som fagområdet står overfor? Da må du ser her!

Knowit har i mange år ligget i forkant innen prosjektledelse. Vi opplever nå at markedet står foran et paradigmeskifte innen faget, og vi ønsker å utfordre måten tradisjonell prosjektledelse drives på. Fremtidens prosjektleder blir mer sentral i realiseringen av organisasjonens målsetninger, og rollen vil bli utfordret til å ikke bare bistå på spørsmålet «hvordan gjennomføre», men på «hva», «hvorfor», og «hvordan» i et bredere teknologisk og organisatorisk perspektiv.

Fremtidens organisasjoner vil i enda større grad enn før drives av kontinuerlig endring og tilpasning, og nye forretningsområder vil stadig smelte sammen, falle av eller komme til. Vi tror morgendagens organisasjoner i større grad må lære å bygge kulturer hvor feil ikke ses på som nederlag, men som en gevinst for å navigere bedre i fremtidens digitale landskap.

Hva ser vi etter?

Vi tror følgende kompetanseområder vil være viktig for prosjektlederen å ha god kompetanse på fremover:

  • Forretningsforståelse og strategiutvikling
  • Agilitet og raske sykluser
  • Adaptive management
  • Organisatoriske evner og tradisjonell prosjektledelse

Vi ønsker å snakke med deg som har et godt etablert fundament som prosjektleder. Det vil si at vi ønsker at du har jobbet en stund i bransjen, og at du har tatt en sertifisering eller utdannelse innenfor prosjektledelse. Du er har en relevant, gjerne IT eller økonomi, bachelor eller masterutdannelse med solide resultater som bakgrunn. Du har prestert bra i dine prosjekter, hvor du blant annet har erfaring med større systemutviklingsprosjekter.

Vi i Knowit er opptatt av å gi deg som ansatt mulighet til å fordype deg videre i det du synes er interessant, og tilrettelegger godt for at du skal kunne utvikle deg videre. Vi tilbyr meget gode betingelser, mulighet for videre vekst i kule prosjekter og et knallgodt miljø- både faglig og sosialt.

Du blir en del av et fagmiljø for prosjektledere på tvers av Knowit som trekker på og deler kompetanse fra våre tre divisjoner Experience, Solutions og Insight. Dette gir deg en unik verktøykasse av kunnskap og teknologi. Vi er en gjeng med høyt kvalifiserte prosjektledere både på junior og senior-nivå.

Vi holder til i moderne lokaler i Sundkvartalet, sentralt i Oslo. Hvis dette er noe som høres interessant, ser vi frem til å motta din søknad. Kontakt Martine L'Orsa, tlf: 916 344 52 eller på mail: martine.lorsa@knowit.no hvis du har flere spørsmål angående stillingen.

Sted Oslo
Emne Prosjektledelse
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen