Stilling

GK søker avdelingsleder for IT Service Management

Vil du være med å bygge og forme den nye avdelingen innen IT Service Management til Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner?

Arbeidsgiver: GK Gruppen

Stillingstittel: Avdelingsleder for IT Service Management 

Frist: 02.02.2022

Ansettelsesform: Fast stilling


Nyopprettet stilling i et selskap i spennende endring!

 

GK søker en moderne, omgjengelig og driftig avdelingsleder for IT Service Management. I stillingen vil du være ansvarlig for å bygge opp og utvikle avdelingen og utøve moderne applikasjonsforvaltning for konsernet.


GK har i løpet av 2021 gjennomført outsourcing av drift og reorganisert IT-avdelingen for å støtte GKs nye virksomhets- og IT-strategi. IT-avdelingen har to hovedområder; eksisterende løsninger og infrastruktur, og virksomhetsarkitektur. Vi søker nå etter en leder som kan ta et helhetlig ansvar for å ivareta våre brukere og eksisterende løsninger, herunder servicedesk, og forvaltning av infrastruktur og applikasjoner. Vår nye leder ønsker å være en del av et lederteam som skal bygge den nye IT-avdelingen og bidra sterkt i å sørge for at IT-avdelingen blir en strategisk og god partner for GKs andre fagmiljø.


Hva kan du forvente av rollen?
Som avdelingsleder vil du ha budsjett-, personal- og fagansvar for våre tre team, med totalt 10 ansatte som støtter våre brukere, og forvalter vår infrastruktur og våre implementert løsninger. Du vil ha tett dialog med systemeiere og ledere på tvers av både land og GKs fagdisipliner. Du vil lede et team med forvaltere og IT-konsulenter som støtter forretningens mest kritiske løsninger.


Arbeidsoppgaver
Vi søker etter deg som har erfaring med forvaltning og/eller prosjektledelse eller ledelse innen infrastruktur og applikasjoner gjennom tett samarbeid mellom brukere, ledere, leverandør og fag. Du forstår balansen mellom teknologi, prosess og forvaltning, har god kompetanse på avtaleverk og leverandøroppfølging. Du trives med variasjon i arbeidsoppgaver. Du har erfaring fra arbeid med ITSM og ITIL, og trives med å implementere prosesser, metodikk og rammeverk, og drive dette gjennom i hele organisasjonen. I tillegg har du stor arbeidskapasitet og leveransefokus.

Du har erfaring fra IT-forvaltning i større organisasjoner og vet hva som må være på plass for å lykkes med ITSM i både kommersiell og teknisk sammenheng.

Du er en som liker å bygge og utvikle organisasjonen, en som klarer å få mennesker sammen, og er løsningsorientert, på tilbudssiden og lagspiller.

Leverandøroppfølging, avtalekunnskap/SLA-håntering, prosessdriver for bygging og utvikling av en ITSM-organisasjon er nøkkelord for stillingen.

Stillingen er en viktig bidragsyter i, og ansvarlig for, forvaltning av konsernets IT-systemportefølje og leverandørforvaltning og rapporterer til IT-direktør.


Om oss og hva vi kan tilby
GK Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3 000 ansatte og 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

 

Vi kan tilby
En interessant stilling i en offensiv bedrift i en bransje som skal gjennom en spennende digitaliseringsreise
Spennende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
Gode pensjons- og forsikringsforhold
Bil- og telefonordning
Godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
Stor takhøyde og påvirkningsmuligheter

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dkSektor Privat

Lederkategori Avdelingsleder

Sted Ryenstubben 12, 0679 Oslo

Bransje Bygg og anlegg,Håndverkstjenester,VVS

Stillingsfunksjon Ledelse,IT drift og vedlikehold / Drift/Operations


Til toppen