Stilling

Har du genuin interesse for verdi av data - se her

Vi styrker vår MDM-satsing og ønsker oss ytterligere
en MDM-arkitekt og to løsningsspesialister for Informatica MDM

Knowit er en ujålete, trivelig og inspirerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi vinner stadig nye spennende prosjekter og derfor trenger vi flere kolleger. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø med fokus på å dele kunnskap, hjelpe hverandre til de beste løsningene og å ha det trivelig sammen. Det som gjør Knowit til en unik arbeidsplass, er evnen og kompetansen til å kunne levere alt som trengs for å lykkes med innovasjon og det digitale skiftet.

I Knowit Decision har vi samlet Knowits spisskompetanse som hjelper våre kunder til å bli bedre på å være datadrevne. Her kombinerer vi medarbeidere med tung kompetanse og pasjon for «Business Analytics, Data Governance og Information Management» med Kreativitet som skaper sterke brukeropplevelser, Strategi  for fremtidens organisasjon, og ikke minst Teknologi som muliggjør våre kunders visjon.

Kjenner du deg igjen i dette?

 • Du kjenner markedet for masterdataløsninger
 • Du kan analysere eksisterende systemer og prosesser hos kunde for å lage en informasjonsmodell og datamodell for masterdata .
 • Du har erfaring med design av løsningsarkitektur tilpasset kundens behov og masterdataløsningens  muligheter
 • Du liker å lede implementering av masterdata løsning hos kunde 
 • Du er god til å veilede løsningsutviklere og integrasjonsutviklere i hvordan bygge integrasjoner mot og løsninger i masterdataløsninger

Da er du vår nye Arkitekt MDM!


Eller kjenner du deg igjen i dette?

 • Du kan konfigurere Informatica MDM løsning med kundetilpasninger
 • Du kan konfigurere datakvalitetsregler i Informatica IDQ
 • Du kan konfigurere API-er og triggere i Informatica MDM
 • Du kan konfigurere brukergrensesnitt i Informatica 360
 • Du kan konfigurere datamodell i Informatica MDM
 • Du kan delta i utvikling av integrasjoner til Informatica MDM

Da er du vår nye Løsningsspesialist Informatica MDM!


Har du ikke erfaring fra Informatica MDM, men erfaring fra andre MDM verktøy som Tibco EBX, Stibo, Semarchy, Riversand, SAP MG, IBM MDM eller Oracle DRM/EDM så hører vi også gjerne fra deg.


Hva forventer vi av deg?

I tillegg til å like eller har likt å jobbe hands-on med løsninger og teknologi i vår bransje og som spesifisert over, har du prosess-, strategi- og forretningsforståelse i blodet.

Vi ønsker også å høre om du har erfaring med, eller forutsetninger og interesse for, å jobbe i en eller flere roller med:

 • Problemløsningsteknikker og Design Thinking
 • Konkretisering av løsningsforslag og estimering
 • Videreutvikling av spisskompetanse innen teknologi/produkt
 • Løsningssalg basert på kundens behov og muligheter med moderne teknologier

Ut fra våre kunders krav er det viktig at du kan kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk (ev. svensk/dansk) og engelsk.

Vi tilbyr et inspirerende og selvstendig miljø der du har stor frihet til å forme din egen hverdag og utvikle din spisskompetanse.

Hvorfor velge oss?

For oss er det også viktig å ha det kult på jobben. Derfor står vi medarbeidere i spissen for å lede det sosiale og faglige tilbudet med både fagturer, lagbygging og flere sosiale arrangement hver måned.
I løpet av det siste året har vi med suksess deltatt i hackathon innen ML-/AI-området, noe vi stolt har fortalt om på vår YouTube-kanal: Knowit Hackathon. En lærerik og spennende måte for oss å utvikles på og som vi planlegger å gjøre mer av. Dette er også et illustrerende eksempel på hvordan vår pasjon for innovasjon og bærekraftige løsninger skal få god plass i de resultater vi leverer sammen med våre kunder.

Knowit tilbyr deg en trygg arbeidsplass der du i tillegg til markedsmessig lønn og gode utviklingsmuligheter, får ta del av bl.a. kollektive ytelser som helseforsikring, overskuddsdeling og gode pensjonsordninger.

Om Knowit

Knowit har over 3800 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 800 i Norge. I 28 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team. Dette har gitt oss en unik markedsposisjon.

Fagmiljø

Knowit har et av markedets sterkeste miljø for fagutvikling. Dette gjøres gjennom flere store initiativer organisert av ansatte og ildsjeler som brenner for fag. Mange av disse sesjonene blir filmet og tilgjengeliggjort på vår egen blogg, knowitlabs.no. Knowit Academy som er et nasjonalt program i Knowit for å gi de ansatte mulighet for å være med i kompetanseprogrammer, henter inn både nasjonale og internasjonale kursholdere.

Om dette passer for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere din erfaringsbakgrunn og kort om hva av dette som interesserer deg. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

Du kan også kontakte Frank Olav Estensen hos oss for å høre mer,
på telefon 982 56 041 eller e-post Frank.Estensen@Knowit.no

GROW, CREATE A DIFFERENCE, TOGETHER

Sted Oslo
Emne Business Intelligence & Data Science - Dataplattformer & MDM
Forretningsområde Solutions
Til toppen