Stilling

Backend-utvikler - vi trenger deg


Kunne du tenke deg å sitte i et uformelt fagmiljø med påvirkningskraft, i et selskap med flat lederstruktur og kultur for entreprenørskap? Det er oss.

Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • synes backend-utvikling høres spennende ut
  • har lyst å jobbe med større systemer og microservices
  • liker å leke med nye teknologier og rammeverk
  • synes Bergen by e' nydelig


Digitaliseringen skaper nye muligheter for folk og fe. I Knowit Solutions hjelper vi bedrifter og organisasjoner med å utvikle sin virksomhet ved hjelp av ulike IT-løsninger. Vi tilbyr spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, arkitektur og prosjektstyring til systemutvikling, implementering, testing og sikkerhet. Hver dag bruker millioner av mennesker nye løsninger fra Knowit.

Vil du vite mer om jobben? Ta kontakt med Jan Georg Lehmann-Røed. Epost: jan.lehmann-roed@knowit.no Telefon: 934 30 000

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike verdier for kundene sine ved å tilby digitale, grenseoverskridende løsninger i tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det som skiller oss fra andre konsulentselskaper er vår evne til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. I Knowit jobber det 1850 medarbeidere fordelt på 14 kontorer i Sverige, fem i Norge, og et i hvert av landene: Danmark, Finland og Tyskland. Morselskapet Knowit AB er notert på den nordiske børsen i Stockholm.

Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen