Stilling

In-house backend-utvikler: Bergen trenger deg

Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • har IT-faglig utdannelse på bachelor- eller masternivå
  • synes backend-utvikling er spennende å jobbe med
  • har lyst til å jobbe med større systemer og microservices
  • ønsker å by på deg selv og din kompetanse
  • synes Bergen by e' nydelig


Hos oss får du delta i større tverrfaglige prosjekter, jobbe selvstendig, og du vil få anledning til å fordype og spesialisere deg i dine særegne styrker. Du utfordres også til å tenke nytt! Du jobber tett med andre utviklere samt kunder og samarbeidspartnere. Du deltar i planlegging, konseptutvikling og utvikling/implementering av forretningskritiske løsninger for noen av de største virksomhetene i Norge.


Vi er en trygg, sosial og familievennlig arbeidsplass som legger til rette for at du skal trives både på jobb og på privaten. Ingen dager er like, og du får mye ansvar og fleksibilitet. Du ser viktigheten av å dele kompetanse og kunnskap samt at du ønsker å bidra i vårt sterke fagmiljø, som blant annet består av faggrupper, fagkvelder og seminarer i inn- og utland.


Om Knowit

Knowit er et innovativt konsulentselskap med 2300 kunnskapsrike entusiaster innen strategi, design, teknologi og kommunikasjon. Vår ferskeste medarbeiderundersøkelse viser at flere enn noen gang kan tenke seg å anbefale Knowit som arbeidsgiver, og i Bergen er vi mer enn 200 ansatte som stortrives i flotte lokaler på Nøstet. Kjente løsninger som Vipps, BankID og Ruter, samt kredittsystemene til blant andre DNB og BMW, er utviklet av våre dyktige kollegaer.


Vil du vite mer om jobben? Ta kontakt med Jan Georg Lehmann-Røed.

E-post: jan.lehmann-roed@knowit.no

Telefon: 934 30 000


Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen