Stilling

In-house backendutvikler: Oslo trenger deg


Liker du å sitte med hyggelige kollegaer i et uformelt fagmiljø mens dere utvikler brilliante løsninger for bank- og finansverden – i et selskap med sterk innovasjonskultur? Da håper vi du sender oss en søknad.


Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • Synes backend-utvikling er det ultimate fagfeltet
  • Har lyst å jobbe med større innovative systemer og microservices
  • Liker å leke med nye teknologier og rammeverk
  • Vil utfordre og bli utfordret
  • Vil jobbe sammen med gode kollegaer sentralt i Oslo


I Knowit Solutions hjelper vi bedrifter og organisasjoner med å utvikle sin virksomhet ved hjelp av ulike IT-løsninger. Vi tilbyr spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, arkitektur og prosjektstyring til systemutvikling, implementering, testing og sikkerhet.


Hos oss får du delta i større tverrfaglige prosjekter, jobbe selvstendig, og du vil få anledning til å fordype og spesialisere deg i dine særegne styrker. Du utfordres også til å tenke nytt! Du jobber tett med andre utviklere samt kunder og samarbeidspartnere. Du deltar i planlegging, konseptutvikling og utvikling/i implementering av forretningskritiske løsninger for noen av de største virksomhetene i Norge som for eksempel Vipps, BankID og #ruter.

Knowit er et selskap med flere enn 2300 spesialister i Norden. Vi har flat lederstruktur, sterkt fokus på likestilling og medarbeidertilfredshet og kultur for entreprenørskap. Vi er en trygg, sosial og familievennlig arbeidsplass som legger til rette for at du skal trives både på jobb og på privaten. Ingen dager er like, og du får mye ansvar og fleksibilitet. Du ser viktigheten av å dele kompetanse og kunnskap samt at du ønsker å bidra i vårt sterke fagmiljø, som blant annet består av faggrupper, fagkvelder og seminarer i inn- og utland.


Vil du vite mer om jobben? Ta kontakt med Jan Georg Lehmann-Røed.
Epost: jan.lehmann-roed@knowit.no
Telefon: 934 30 000

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen