Stilling

Brenner du for å skape nye, bærekraftige it-løsninger? Bergen og Oslo

Ønsker du å være del av et inkluderende fagmiljø, jobbe med hyggelige kollegaer og utvikle teknisk gode løsninger for bank- og finansverden ?


Knowit er et av Nordens ledende selskaper innen teknologi og innovasjon, og bruker vår kompetanse innen digitalisering til å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn.

Hos oss skal du stortrives, og vil legger til rette for at du skal kunne utvikle deg faglig gjennom hele karrieren.

Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • Har lyst å jobbe med innovative systemer og microservices
  • Liker å leke med nye teknologier og rammeverk
  • Vil utfordre og bli utfordret
  • Liker frihet til å ta egne avgjørelser i hverdagen.
  • Ønsker å jobbe med .NET Core/5, Typescript, React, SQL Server og Kubernetes
  • Vil jobbe i Bergen, Oslo eller hjemme

Vi er et utviklermiljø med 50 gode kollegaer lokalisert i Bergen, Stavanger og Oslo -med fokus på innovasjon, effektivitet og smidig utvikling. Vi utvikler løsninger for de største aktørene innen bank og finans i Norden, som f.eks. BMW Finans, VW Finans, DNB, Mercedes Finans, BN Bank, Santander og Brage Finans. Nå ser vi etter kollegaer som vil være med å utvikle både våre kunder og organisasjonen videre.

Kulturen vår preges av åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Du vil få jobbe med faglig relevante oppgaver som del av et kundeteam, sammen med noen av våre dyktige utviklere og teamledere.

Kontakt Jan Georg Lehmann på 9343000 eller jg(at)knowit.no dersom du ønsker mer informasjon om denne stillingen.

Om arbeidsgiveren

Knowit er et litt annerledes konsulentfirma; med evne til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. Vi har en kultur preget av åpenhet, forståelse av kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling.

Knowit ble etablert i 1990, og har i dag rundt 3900 ansatte fordelt på 15 kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland ogTyskland. Knowit er notert på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Til toppen