Stilling

Inhouse backend-utvikler - dette er jobben for deg


Kunne du tenke deg å sitte i et uformelt fagmiljø med påvirkningskraft, i et selskap med flat lederstruktur og innovasjonskultur? Det er oss.

Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • synes backend-utvikling høres spennende ut
  • har lyst til å jobbe med større systemer og microservices
  • synes Bergen by e' nydelig


Du bør ha:

  • IT-faglig utdannelse på bachelor- eller masternivå

Hos oss får du delta i større tverrfaglige prosjekter, jobbe selvstendig, og du vil få anledning til å fordype og spesialisere deg i dine særegne styrker. Du utfordres også til å tenke nytt! Du jobber tett med andre utviklere samt kunder og samarbeidspartnere. Du deltar i planlegging, konseptutvikling og utvikling/implementering av forretningskritiske løsninger for noen av de største virksomhetene i Norge.

  • Vi er en trygg, sosial og familievennlig arbeidsplass som legger til rette for at du skal trives både på jobb og på privaten.
  • Ingen dager er like, og du får mye ansvar og fleksibilitet

Vi tipper at du ser viktigheten av å dele kompetanse og kunnskap samt at du ønsker å bidra i vårt sterke fagmiljø, som blant annet består av faggrupper, fagkvelder og seminarer.

Om Knowit

Knowit er et konsulentselskap med 2100 kunnskapsrike entusiaster innen strategi, design, teknologi og kommunikasjon. I Bergen er vi mer enn 200 ansatte som stortrives i flotte lokaler på Nøstet.

For spørsmål, ta kontakt med Jan Georg Lehmann-Røed.

Epost: jan.lehmann-roed@knowit.no

Telefon: 934 30 000

Vi sees!

Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen