Stilling

Java, Scala, JavaScript, iOS eller Android?

I Lakkegata 53 i Oslo sitter det 100 utviklere som alle har meninger om hvordan ting bør gjøres. Vi verdsetter gode diskusjoner og faglig utvikling for alle. Og når vi først har blitt enige oss imellom, har vi gjerne argumenter som er gode nok til at kunden blir overbevist også. På den måten blir det gode løsninger for alle.

Nå søker vi flere utviklere på alle deler av fagfeltet, fra brukergrensesnitt til database! På backend er vi ute etter deg som kjenner Java-plattformen godt - gjerne også med alternative språk som for eksempel Scala eller Kotlin. På mobilsiden trenger vi drevne native-utviklere både på Android og iOS. Og til frontend ønsker vi oss flere utviklere med kompetanse på JavaScript som klarer å holde følge med de de stadig skiftende trendene. I dag bruker vi selvfølgelig mest React, men hva blir det neste?

Like viktig som språk og plattform er selvsagt valg av verktøy og rammeverk - vi setter vår ære i å velge riktig verktøy til riktig jobb, og har gode erfaringer med å få innført ny teknologi hos alle våre kunder.

Som konsulent hos oss vil du jobbe tett med kollegaer, systemutviklere og arkitekter fra andre selskaper, designere og driftere, og ikke minst: kundene selv. Du bør trives blant folk, og må kunne presentere idéene og løsningene dine både for teknologer og de med litt mindre teknisk kunnskap. En viktig forutsetning for dette er selvfølgelig at du kommuniserer veldig bra på norsk, både muntlig og skriftlig. De fleste av oss har en master- eller siv.ing-grad og det ønsker vi også at du har.


Vi bryr oss ikke om du er nyutdannet eller om du har holdt på i årevis - hvis du vil være en del av et stort miljø som brenner for å lage best mulig softwareløsninger, så vil vi gjerne få kontakt med deg!

Faglig utvikling er noe av det viktigste for oss, og for å få til dette har vi kontinuerlige aktiviteter. De fleste større konferanser innenfor fagfeltet får besøk av oss hvert år. I tillegg samles vi internt to ganger årlig til fagsamling. Om våren drar vi på en større utenlandstur hvor vi deler sosiale og faglige aktiviteter i 3-4 dager. Vi har bl.a. vært i Madrid, Praha, Reykjavik, Lisboa, Nice og Svalbard. På høsten har vi en kortere samling i Oslo-området. Fagarbeidet legger grunnlag for hva slags teknologi vi satser på i fremtiden. Noen eksempler på teknologi vi først har tatt i bruk i interne fagprosjekter, og som nå er en del av løsninger hos kundene våre er: React, Scala, Docker, Spark, Swift, Rails, Xamarin og Kotlin.

I en hektisk hverdag, og med konsulentene våre spredt på mange prosjekter både i og utenfor huset, er det viktig at vi også samles i mer uformelle settinger. Vi har fast fredagspils, forskjellige idrettsgrupper, årlig Hemsedaltur, månedlige internmøter, sommerfest og andre arrangementer som fotokurs, vinsmakinger, spillkvelder og julebord - for å nevne noe. De fleste er med på noe, noen er med på alt.

Knowit består av 1800 spesialister som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Kulturen vår preges av åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Sammen med kundene våre var vi for eksempel svært tidlig ute med å lage arkitekturer basert på mikrotjenester. Vi var med på å sette et av de første Scala-systemene i Norge i produksjon. I flere prosjekter har vi continous deployment, og stadig flere av løsningene våre baseres på godt etablerte DevOps-prinsipper.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen