Stilling

Bor du på Sørlandet, eller kunne tenke deg å flytte hit? Har du et hjerte for teknologi og innovasjon?

Vi søker deg som ser muligheter og tør å utfordre det etablerte - både i fag og prosjekter.

Vi er et konsulentselskap som befinner oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Vår kultur kjennetegnes som åpen, nytenkende, nysgjerrig og med fokus på våre medarbeidere. Vår kjernekompetanse er systemutvikling, arkitektur, brukeropplevelser, prosjektledelse og rådgivning.

Hvis noen spør hva du og Knowit jobber med, føles det bra å kunne nevne eksempler som VIPPS, RUTER APP, TV2 SUMO, BANKID eller SKATTEETATENS samfunnskritiske løsninger.

Ønskede kvalifikasjoner

Du lar deg inspirere av å skape nye løsninger, og å bidra i prosjekter som betyr noe for samfunnet vi lever i. Du liker å ha et høyt faglig fokus, trives med å jobbe i uformelle omgivelser, liker korte beslutningsveier og har lyst til å være med å påvirke retningen til selskapet du jobber i.

Du har en sterk interesse for systemutvikling og en iver etter å lære. Du har forståelse for teknologi, kombinert med dynamikken man skaper i team. Vi er på jakt etter utviklere som:

  • Har erfaring med, og behersker teknologier som .NET eller JAVA.
  • Erfaring med smidig metodikk hvor krav og løsninger utvikles gjennom samarbeid mellom tverrfaglige team.


I Knowit jobber det nesten 2000 personer fordelt på seks land. Gjennomsnittsalderen er 41 år og 25 % av oss er kvinner, et tall vi jobber med å øke. Derfor oppfordrer vi kvinner til å søke stillingen.

Sted Kristiansand
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen