Java-utvikler

Her i Knowit Experience blir du en del av et ledende fagmiljø i skjæringspunktet mellom digital teknologi og visuell utforming. Vi jobber med flere av landets største merkevarer og du vil jobbe som utleid konsulent i kundestyrte prosjekter. Vi er trygge på at vi kan gi deg spennende arbeidsoppgaver - vårt fokus er alltid det samme: spennende prosjekter for våre ansatte og fornøyde kunder.

Som vår nye Java-utvikler har du:

  • En relevant bachelor- eller mastergrad.
  • Minst fire års erfaring som applikasjonsutvikler, fortrinnsvis i Kotlin, Java eller tilsvarende objektorientert programmeringsspråk.
  • Det er en fordel med kjennskap til OpenAPI, Docker, k8s, OpenShift, Spring, Kafka, CI/CD-verktøy.
  • Tro på, og erfaring med, smidig testdrevet utviklingsmetodikk.

Det vi ønsker oss er en nysgjerrig og løsningsorientert utvikler. Du er trygg og erfaren nok til å bygge tillit hos kunder og kollegaer. Du har kompetansen og autoriteten som skal til for å ta ansvar for kvalitet, sikkerhet og etterlevelse av standarder i prosjekter.

Hva kan vi tilby som vi tenker er viktig for deg:

I Knowit Experience har vi et sterkt tverrfaglig miljø med høye ambisjoner. Vi har fokus på fagutvikling både kollektivt og individuelt, med mengder av muligheter. Vi har et eget akademi, individuelle kompetansebudsjett, rekrutteringsbonus og ingen tidsbegrensning på faglig utvikling.

Vi holder til i helt nye og flotte lokaler i Oslo sentrum, og vi gir deg muligheten til å jobbe med noen av landets største merkevarer i Nordens største digitalbyrå (innen utvikling, design, digital markedsføring, merkevare og digital transformasjon).

Knowit Experience er en del av et stort konsern, men vi er autonome og har stor selvbestemmelsesrett. Dette er en rød tråd helt fra selskapsnivå til teamnivå og videre til deg. Vi er opptatt av at du skal trives og strekker oss langt i å gi deg en arbeidsdag du gleder deg til.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger og du vil ha en omsetningsbasert lønnsmodell med garantilønn (6G) dersom du ikke er i oppdrag. Passer din kompetanse og erfaring med stillingsannonsen, vil det ikke være noe problem å finne oppdrag. I tillegg har vi også andre personalgoder som telefon, internett, hodetelefoner, PC/Mac og databriller.

Høres det interessant ut?

Da tar du kontakt med oss. Vi trenger ingen lang søknad. Vi trenger bare nok informasjon til å vurdere din erfaringsbakgrunn. Det holder med en CV eller en LinkedIn-profil. Er du ikke helt sikker på om du ønsker å flytte på deg enda, så tar vi likevel gjerne en uformell prat om mulighetene hos oss. I så fall tar du kontakt med Petter El Fakiri (92 22 53 32 | petter.fakiri@knowit.no).

Ada Kasbo
HR Business Partner
Til toppen