Stilling

JavaScript frontends ftw

Vi lager frontend for Ruter, Oslo Kommune, Statsbygg, Universitetsforlaget, og mange andre velkjente aktører. Vi har gode selgere som gir oss gode prosjekter. Akkurat nå har vi det luksusproblemet at vi nesten har for mye spennende prosjekter, og ikke nok timer i døgnet. Så vi utvider, og da trenger vi flere frontend-folk!


Bli med på laget vårt.


Du ville ikke beskrevet oss som «corporate». Knowit Objectnet er en del av Knowit. Hvert Knowit-kontor er sitt eget lille og effektive selskap. I Knowit Objectnet har vi en flat og enkel organisasjonsstruktur, der du selv velger hvilken leder du ønsker å snakke med. Selskapet har et stort antall kunder, som gjør det enkelt å bytte prosjekt dersom du sitter fast med noe du ikke liker å jobbe med (eller noe som ikke passer dine evner).

Erfaring: 2+ års erfaring med utvikling av brukergrensesnitt/webapplikasjoner (spennende prosjekter du har bygget på fritiden teller inn på erfaring, det må ikke være prosjekter i lønnet jobb).

Språk: Kunnskap om JavaScript, HTML, CSS og moderne rammeverk.

Utdanning: Universitet, høgskole eller tilsvarende.

Ekstra bra om du også kan: ES2015/ES6, PostCSS/SASS, React, Redux, Webpack, Karma, Jasmine/Mocha, Babel, ESLint, Rails, backend- eller mobilutvikling.

Hva ser vi etter? Vi er på jakt etter deg som mener verden fremdeles har til gode å se de beste løsningene innen teknologi og kommunikasjon. Hos oss har vi et høyt faglig fokus i uformelle omgivelser og kort vei til sjefen.

Lokasjon: Lokaler midt i Oslo sentrum.

Kursing: Vi holder både mye kurs internt og reiser verden rundt på konferanser for å bli enda bedre.

Årlige fagturer: To ganger i året reiser hele gjengen sammen på fagseminar.

Sterkt teknologimiljø: Lær sammen med oss. Her er det kun gode og smarte mennesker.

Tverrfaglig miljø: Hos oss har vi fagmiljøer for både utvikling, design og strategi.

Etter jobb: Vi driver med alt fra droneflyving til øl-brygging.

Fagmiljøet er det viktigste med vårt selskap. Vi har et hårete mål om å være best på fag, og gjør mye for å innrette alt og alle mot det målet. Dersom du lidenskapelig bryr deg om teknologi så vil du finne mange likesinnede dersom du blir en av oss.

Gadgets er kritisk i hverdagen vår. Her velger man egen maskin når man begynner. Enten du ønsker deg en splitter ny MacBook, en ThinkPad, eller en Dell-laptop, så er både hardware og OS ditt eget valg.

Lønn: Her får alle en konkurransedyktig lønn med en god provisjonskomponent som deles mellom alle ansatte, gode forsikringer, dekket mobilregning, og mer.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Til toppen