JavaScript frontends ftw

Vi lager frontend for velkjente og samfunnsnyttige aktører. Våre dyktige selgere gir oss det luksusproblemet at vi har mange spennende prosjekter men ikke mange nok timer i døgnet. Så; vi utvider!


Du ville ikke beskrevet oss som «corporate». Knowit Objectnet er en del av Knowit. Hvert Knowit-kontor er sitt eget lille og effektive selskap. I Knowit Objectnet har vi en flat og enkel organisasjonsstruktur, der du selv velger hvilken leder du ønsker å snakke med. Selskapet har et stort antall kunder, som gjør det enkelt å bytte prosjekt dersom du sitter fast med noe du ikke liker å jobbe med (eller noe som ikke passer dine evner).

Erfaring: 2+ års erfaring med utvikling av brukergrensesnitt/webapplikasjoner (spennende prosjekter du har bygget på fritiden teller inn på erfaring, det må ikke være prosjekter i lønnet jobb)
.

Språk: Kunnskap om JavaScript, HTML, CSS og moderne rammeverk.

Utdanning: Universitet, høgskole eller tilsvarende.

Ekstra bra om du også kan: ES2015/ES6, PostCSS/SASS, React, Redux, Webpack, Karma, Jasmine/Mocha, Babel, ESLint, Rails, backend- eller mobilutvikling.

Hva ser vi etter? Vi er på jakt etter deg som mener verden fremdeles har til gode å se de beste løsningene innen teknologi og kommunikasjon. Hos oss har vi et høyt faglig fokus i uformelle omgivelser og kort vei til sjefen.

Lokasjon:
Lokaler midt i Oslo sentrum.

Kursing:
Vi holder både mye kurs internt og reiser verden rundt på konferanser for å bli enda bedre.

Årlige fagturer:
To ganger i året reiser hele gjengen sammen på fagseminar.

Sterkt teknologimiljø:
Lær sammen med oss. Her er det kun gode og smarte mennesker.

Tverrfaglig miljø:
Hos oss har vi fagmiljøer for både utvikling, design og strategi.

Etter jobb:
Vi driver med alt fra droneflyving til øl-brygging.

Fagmiljøet er det viktigste med vårt selskap. Vi har et hårete mål om å være best på fag, og gjør mye for å innrette alt og alle mot det målet. Dersom du lidenskapelig bryr deg om teknologi så vil du finne mange likesinnede dersom du blir en av oss.

Gadgets er kritisk i hverdagen vår. Her velger man egen maskin når man begynner. Enten du ønsker deg en splitter ny MacBook, en ThinkPad, eller en Dell-laptop, så er både hardware og OS ditt eget valg.

Lønn:
Her får alle en konkurransedyktig lønn med en god provisjonskomponent som deles mellom alle ansatte, gode forsikringer, dekket mobilregning, og mer
.

Til toppen