Stilling

Utvikler i et sterkt fagmiljø med høy trivsel

Hvem er vi?

Vi i Knowit Consulting Bergen er en gjeng med faglig dyktige og sosialt engasjerte mennesker som brenner for det vi holder på med. Vi jobber i store prosjekter, har stor påvirkningskraft og er ofte i sentrale stillinger ute hos kundene våre. Vi inkluderes i de faglige nettverkene hos kundene, og vi er en del av det faglige miljøet hos Knowit. Vi lærer og oppdaterer oss kontinuerlig via kurs, sertifiseringer, fagsamlinger og konferanser. Hos oss blir du en del av et sterkt fagmiljø, en kjekk og sosial gjeng, og ikke minst får du sjansen til å jobbe med spennende oppdrag!

Hvem er du?

Vi ser etter deg med erfaring og sterk kompetanse på Utvikling. Enten det er backend, frontend eller fullstack. Du brenner for det du holder på med, er fremoverlent, nysgjerrig, liker å lære, dele kunnskap, og er en som tør å utfordre både deg selv og omgivelsene.

Kvalifikasjoner

  • Du tar ansvar og gjør egne valg som skaper gode løsninger.
  • Du er stolt av, og deler gjerne, din gode fagkompetanse med kollegaer, men er langt fra utlært.
  • Du har allerede 3-5 års erfaring med Utvikling.
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad.
  • Du har gode kommunikasjonsevner i både norsk og engelsk.


I tillegg til å ha en passende faglig profil, så trenger våre konsulenter egenskaper som gjør at de kan snakke med ulike mennesker i ulike roller, f.eks. en styringsgruppe, en prosjektleder, en tester eller arkitekt, folk som jobber med drift og forvaltning, samt med sluttbrukere. Arbeidsspråket vårt er norsk, så det må du beherske svært godt både skriftlig og muntlig, i tillegg til engelsk.Hva kan vi tilby?

Knowit har et sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø bestående av dyktige og inspirerende kollegaer innenfor utvikling, test og prosjektledelse. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kurs, konferanser, interne fagkvelder og ikke minst relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos Knowit vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder i både privat og offentlig sektor.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger og har gode helse- og forsikringsordninger.

Høres dette interessant ut?

Send oss en søknad med din CV. Ta evt. kontakt med Morten Risnes Engelsen på telefon 48 88 98 78 for en uforpliktende samtale.

Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Til toppen