Juniorkonsulent med interesse for Data Engineering, Data Science og Business Intelligence

Juniorkonsulent med interesse for Data Engineering, Data Science og Business Intelligence

Vi søker deg som ønsker å jobbe som konsulent i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi for felles oppstart høsten 2023.

I Knowit sitt oppstartsprogram innen Data Engineering, Data Science, Business Intelligence og Master Data Management får du innblikk og opplæring i flere av våre relevante teknologier og forretningsområder. Som nyansatt konsulent vil du de første månedene ta del i workshops, kurs og teambuilding-aktiviteter tilrettelagt for deg som er ny i arbeidslivet.

Vi ser etter deg med noen få års relevant arbeidserfaring, men også deg som er nyutdannet med gode og relevante kvalifikasjoner. Vi ser frem til å bli kjent med deg, din bakgrunn og dine interesser. Som ny i arbeidslivet vet vi at du ofte er up-to-date, nytenkende og nysgjerrig, og derfor kommer du raskt opp på et nivå der du får bidra med din kompetanse i kundeprosjekter.

Om deg

  • 0-2 års arbeidserfaring
  • Høyere teknisk og/eller økonomisk utdannelse
  • Engasjert og nysgjerrig
  • Ønsker å jobbe som konsulent for å hjelpe kunder til å ta bedre beslutninger
  • Du kommuniserer godt, skriftlig og muntlig på norsk/nordisk språk


Hva kan vi tilby?

  • Oppstartsprogram med relevant opplæring, workshops, kurs og teambuilding
  • Sterkt fokus på faglig utvikling via blant annet faggrupper, fagdager, hackathons, Knowit Academy og Knowit Talks
  • Konkurransedyktig lønn og gunstig arbeidstid
  • Fadderordning
  • Svært godt sosialt miljø med blant annet månedlige sosiale arrangementer, årlig hyttetur, høstkonferanse og mye mer!


Om oss

Knowit er et konsulentfirma som støtter bedrifter og organisasjoner i den digitale omstillingen. Med en unik kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management utvikler vi innovative og bærekraftige løsninger som gir kundene våre høy forretningsverdi. Vi har over 4000 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 1000 i Norge. I snart 30 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner.

I Knowit Decision har vi samlet Knowits spisskompetanse innen Data Science, Business Analytics, Data Engineering, Information Management, Data Governance og Master Data Management – med andre ord: Vi brenner for å bistå våre kunder på reisen til en datadrevet hverdag.

Vi er en sosial og engasjerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi vinner stadig nye spennende prosjekter og derfor trenger vi flere kolleger. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø med fokus på å dele kunnskap, hjelpe hverandre til de beste løsningene og å ha det trivelig sammen.

Vi gleder oss til å fortelle mer om oss og hva vi gjør i et møte med deg 😊 

Har du spørsmål?

Kontakt Cathrine Bruteig Erdal, 98034987

Søknadsfrist 10. april 2023

 

Til toppen