Stilling

Knowit Solutions søker utviklere/ Teknologer .NET - C# - JAVA - Azure


Som utvikler/ teknolog hos Knowit Solutions får du jobbe med selskaper som har som målsetninger å være ledende på å drive innovasjon gjennom bruk av ny teknologi.


Ovenfor våre kunder er vi ikke et konsulentselskap som leverer smarte hoder på time basis, men en genuin teknologipartner, som tar eierskap for hele det teknologiske aspektet og utvikling. Vi er våre kunders utviklingsavdeling. Dette gir oss muligheten til reelt kunne forstå våre kunders utfordringer, forretningsmessig og teknologisk. Dette gjør det lettere å utnytte den nyeste teknologien til det ytterste for å skape innovative løsninger som som VIPS, #Ruter, SUMO for å nevne noen.


Motiverte ansatte er mye av grunnen til vår suksess. Enten om du ønsker å søke deg inn til vår arkitektskole, fokusere på å bli tech lead innen et fagfelt du brenner for, eller ta prosjektlederansvar, så er vi opptatt av å gjøre det vi kan for at du som ansatt skal følge du utvikler deg, Det er dette som har skapt vårt solide tverrfaglige miljø og lojale ansatte som trives.

De viktigste egenskapen viser etter hos våre konsulenter er ikke om de har jobbet fornt eller back – end, med JAVA eller .NET C#. For oss er evnen til å se komplekse løsninger, kunne forså og utnytte ny teknologi samt evnen til å jobbe i team det viktigste.


Vi tror rett kandidater har:

- Minimum 2- 3 års relevant arbeidserfaring innen utvikling
- Relevant praktisk erfaring på .NET C#, JAVA gjerne med azure O.l
- Forståelse og erfaring med smidig utviklingsmetodikk som med SCRUM eller KANBAN

Vi tilby meget gode betingelser, fleksibel hverdag med fokus på et god liv også utenfor jobb.


Knowit Solutions holder til i et av Norges mest moderne kontorbygg, Sundtkvartalet rett ved Oslo S. Ønsker du vite mer om stillingene kontakt Martine L´Orosa på mob: 47179343.


Knowit har 1900 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 500 i Norge. I mer enn 25 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team, og dette har gitt oss en unik markedsposisjon. Satsningsområdene som til sammen utgjør Knowit heter Solutions, Insight og Experience.

Hver dag tenker vi på hvordan vi skal bruke ny teknologi for å skape nye løsninger, muligheter og verdi for samfunnet. Knowit sin forretningside bygger på digitalt entreprenørskap, og vår styrke er utvikling av talenter innenfor produkt- og tjenestedesign, prosjektledelse, agil løsningsutvikling og management consulting – med en felles lidenskap for mulighetene som kan skapes i en digital verden. Vi tilbyr en slagkraftig kombinasjon av kapasitet og erfaring som gjør oss unike i Nordisk sammenheng.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen