Stilling

Knowit Solutions søker Fullstack og Frontend-utviklere innen .NET og Java

Knowit Solutions søker utviklere/ Teknologer .NET - C# - JAVA - Azure!

Men la oss først snakke om det vi er aller mest opptatt av; Deg. Hvem du er, hva du er opptatt av, hvilke mål du har og ikke minst hva du har lyst til å gjøre. Spiller jo liten rolle hva vi er opptatt av og hva vi har lyst til å gjøre, dersom det ikke stemmer overens med dine ønsker og mål.

For vi er svært opptatt av at du skal nå målene dine. Et av våre styringsparametre er å hjelpe deg til å finne ut hvor god du kan bli. Eller bli den beste versjonen av deg selv, om du vil. For når du beveger deg dit blir versjonene av løsningene vi lager sammen også gode.

Du har med andre ord tenkt gjennom hva som er viktig for deg, hva du ønsker å oppnå og hvilke verdier du har. Hvis du i tillegg har

  • 2- 3 års ++ relevant arbeidserfaring innen utvikling
  • Relevant praktisk erfaring på enten .NET eller JAVA, og skyplattformer
  • Forståelse og erfaring med smidig utviklingsmetodikk som med SCRUM eller KANBAN

vi vil veldig gjerne høre hva du har tenkt. Så forteller vi hva som er viktig for oss. Har vi mye til felles bør vi bli kollegaer.

Her er litt av det vi ønsker å fortelle deg mer om

Som utvikler og teknolog hos Knowit Solutions får du jobbe med i prosjekter hos og med selskaper som har som er ledende på å drive innovasjon gjennom bruk av ny teknologi. Vi er ikke bare et konsulentselskap som leverer spesialister på timebasis, men en genuin teknologipartner som tar eierskap for hele det teknologiske aspektet og utvikling. Vi er våre kunders utviklingsavdeling. Dette gir oss muligheten til reelt kunne forstå våre kunders utfordringer, forretningsmessig og teknologisk. Dette gjør det lettere å utnytte den nyeste teknologien til det ytterste for å skape innovative løsninger som som Vipps, #Ruter, TV2 sumo, for å nevne noen.

Motiverte ansatte er mye av grunnen til vår suksess. Enten om du ønsker å søke deg inn til vår arkitektskole, fokusere på å bli techlead innen et fagfelt du brenner for, eller ta prosjektlederansvar, så er vi opptatt av å gjøre det vi kan for at du som ansatt skal følge du utvikler deg, Det er dette som har skapt vårt solide tverrfaglige miljø og lojale ansatte som trives.

De viktigste egenskapen viser etter hos våre konsulenter er ikke om de har jobbet fornt eller back – end, med JAVA eller .NET C#. For oss er evnen til å se komplekse løsninger, kunne forså og utnytte ny teknologi samt evnen til å jobbe i team det viktigste.

Vi tilby meget gode betingelser, fleksibel hverdag med fokus på et god liv også utenfor jobb.

Knowit Solutions holder til i et av Norges mest moderne kontorbygg, Sundtkvartalet rett ved Oslo S. Ønsker du vite mer om stillingene kontakt Martine L´Orosa på mob: 91634452.

Knowit har 1900 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 500 i Norge. I mer enn 25 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team, og dette har gitt oss en unik markedsposisjon. Satsningsområdene som til sammen utgjør Knowit heter Solutions, Insight og Experience.


Hver dag tenker vi på hvordan vi skal bruke ny teknologi for å skape nye løsninger, muligheter og verdi for samfunnet. Knowit sin forretningside bygger på digitalt entreprenørskap, og vår styrke er utvikling av talenter innenfor produkt- og tjenestedesign, prosjektledelse, agil løsningsutvikling og management consulting – med en felles lidenskap for mulighetene som kan skapes i en digital verden. Vi tilbyr en slagkraftig kombinasjon av kapasitet og erfaring som gjør oss unike i Nordisk sammenheng.


Lesr mer om Knowit på: www.knowit.no

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen