Stilling

Knowit trenger flere kvalitetsentusiaster

Synes du grønt er skjønt? Finner du helst feilene før de inntreffer? Plager det deg litt når git-commit-beskjedene ikke er standardiserte? Vil du heller automatisere enn å repetere? Er du av typen som kjenner det rykker litt når du ser “og - å”-feil? Liker du å lete etter løsninger i samarbeid med andre mennesker?

Da kan det godt hende du passer inn hos oss! Vi leter etter flere fast ansatte til konsulentoppdrag for våre kunder. Kvalitetsentusiastene hos oss jobber med testutvikling, testautomatisering, testledelse, release/dev-ops og testrådgivning.

Passer følgende utsagn til deg så synes vi du skal sende inn en søknad i dag.

  • Du vil ha et oppdrag som betyr noe for samfunnet vårt. Våre konsulenter jobber med samfunnskritiske systemer hos store kunder med komplekse utfordringer.
  • Du vil delta på Quality Day – vår månedlige fagdag hvor alle får fokusere på faglig utvikling i fellesskap. Du vil også være med på våre årlige felles fagturer til spennende konferanser i utlandet.
  • Du blir del av et sosialt miljø med nære kollegaer du kan sparre med, og en stor Knowit familie som backer deg når du trenger det.
  • Du liker å ha det gøy samtidig som du lærer noe nytt på jobben.
  • Du trives med å ha fokus på egen personlig og faglig vekst for felles suksess.
  • Du vil ha tryggheten i en god fastlønn OG i tillegg få en god del av kaka når det går ekstra bra for oss sammen (og det gjør det jo stort sett hvert år).
  • Du er junior eller senior, med eller uten erfaring som konsulent.

Vi har siden pandemiens utbrudd jobbet 100% fra hjemmekontor. Etter pandemien vil de aller fleste hos oss kombinere det å jobbe hjemmeifra med møter og enkeltdager på kontoret, alt etter hva som passer best for den enkelte konsulent sett opp i mot våre kunders behov. Våre kunders erfaring fra bruk av hjemmekontor under pandemien er svært positive.

Knowit sin visjon er å skape et bærekraftig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

Vi legger stor vekt på bærekraft i våre oppdrag og hvordan vi jobber. Visjonen vår legger vi til grunn for hvilke kundeprosjekter vi vil jobbe med og hvilke mennesker vi ansetter. Knowit jobber aktivt mot diskriminering på arbeidsplassen og ønsker søknader fra mennesker med alle typer bakgrunner og som kjenner seg igjen i våre tanker om bærekraft og inkludering.

Om du lurer på noe rundt stillingen så kan du gjerne ta kontakt med daglig leder Kristian Brandser på telefon 977 69 594 for en uforpliktende samtale.


Besøk gjerne vår youtube-kanal og følg bloggen vår KnowitLabs, for å se hvordan vi jobber for å forandre Norge!

Sted Oslo
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Til toppen