Konsulent Digital Transformasjon

KNOWIT INSIGHT - Alle snakker om digitalisering, vi gjør noe med det.

I Knowit Insight jobber vi hver dag med å strekke oss enda litt lengere for å være våre kunders beste rådgivere, og med resten av teknologiselskapene i Knowit-gruppen bygger vi sammen Norges kanskje sterkeste strategi- og teknologi-miljø. Fagområde for digital virksomhetsutvikling, Digital Enterprise Architecture vokser videre, og vi trenger flere prosjektledere for digitale transformasjonsprosjekter.


Norefjell 2.jpeg


Skillet mellom IT og forretningsside er for alvor i ferd med å viskes ut, og alle bedrifter som ønsker å være konkurransedyktige i fremtiden trenger en strategi som integrerer forretning og digital strategi. Digital Enterprise Architecture er fagområdet der vårt mål er å bli Norges råeste konsulenter på å hjelpe kundene våre på å komme igang og gjennomføre deres digitale transformasjonsreise. Vi har behov for flere erfarne konsulenter om bord - kanskje du er den rette? 

Vi ønsker flere konsulenter som har erfaring med prosjekter innen digital transformasjon, som vet hvordan man lykkes med å identifisere og gjennomføre prosess- og systemforbedringer, og dermed bidra til gode forretningsmessige beslutninger. Du har jobbet flere år som konsulent og er vant til å ta initiativ og ha evnen til å skape gode kundeforhold. Vi verdsetter god forretningsevne og at du enkelt kan bytte mellom et strategisk og operasjonelt perspektiv. Du hjelper kundene dine med å drive prosjekter i grensesnittet mellom forretningsside og IT. Du har gode ferdigheter både innenfor forbedringsarbeid og digitalisering, og har gode referanser fra de kundeprosjektene du har levert.

Om oss

I Knowit Insight møter du dyktige konsulenter i en god miks av unge talenter og erfarne seniorkonsulenter med lang erfaring. Felles er at vi alle brenner for faglig utvikling, å løse komplekse problemstillinger og å dyrke et sosialt miljø. Vår visjon, utover å ha det gøy på jobb, er å forberede næringslivet på en bærekraftig fremtid. Gjennom intelligent bruk av teknologi og forretningsstrategier hjelper vi kunder med å forstå og navigere morgendagens utfordringer, i dag. 

Vi er et ungt selskap i sterk vekst med store ambisjoner, og har i løpet av de siste årene etablert oss som en ledende aktør innen digital transformasjon. I en verden der det digitale er overalt og utviklingen går i en rasende fart må ledere fokuse på posisjonering av virksomheten for å utnytte fremtidens forretningsmuligheter. Vi i Knowit Insight er «The digital management consultants», og sammen med søsterselskapene Knowit Experience, Solutions og Connectivity, skal vi være best på å gi innsikt, innovere og realisere verdi når store og små digitale transformasjoner gjennomføres.

Vi var med å endre måten du betaler på med Vipps. Vi var med å endre hvordan du reiser med Ruter. Vi har rullet ut nye ladetjenester for elbil hos Circle K. Santander, Peab, Norwegian, Lindorff, Unicef, Flyktninghjelpen (NRC) og Sporveien er eksempler på samarbeid som har vært viktige for både oss og kundene. 

Noen prosjekter er vi spesielt stolte av å ha levert sammen med våre kunder - slik som utrulling av nye tjenester for el-bilister i Norge og Norden: 

Circle K x Knowit | Forenkler hverdagen for skandinaviske elbil-eiere

Se også vår webside for mer informasjon om de ulike fagområdene, samt noen av våre spennende referanseprosjekter på vår hjemmeside: 

Knowit Insight | Digitale managementkonsulenter

Rollen innebærer oppgaver som

i Digital Enterprise Architecture vil du ble med i et lite, men voksende og dedikert smidig team bestående av erfarne konsulenter med kompetanse i skjæringspunktet mellom Business og IT, med støtte fra det store Knowit-konsernet i ryggen. Navnet "Digital Enterprise Architecture" er avledet fra vår kjernekompetanse om å jobbe med selskaper for å bli mer fremtidssikret gjennom smarte digitale produkter og prosesser; "Enterprise" i betydningen å innrette kunden mot et felles mål med rapportering og forankring i toppledelsen, vanligvis med direkte samarbeide med kundens ledergruppe, og "Architecture" for å bygge bro mellom de ulike delene av kundens organisasjon, forretningsside, IT,  og drift og andre støttefunksjoner. 


I praksis består dette blant annet av:

 • Gjennom vår kompetanse innen Operations og virksomhetsarkitektur, drive analysearbeide og kartlegging av eksisterende forretnings- og driftsrelaterte prosesser for å identifisere forbedringspunkter
 • Prosjekt- og programledelse av transformasjons- og implementasjonsprosjekter på kundesiden, inkludert ledelse og coaching av yngre konsulenter, og av og til kunden
 • Bidra internt i salg og markedsarbeid, være en “trusted advisor” for utvalgte kunder
 • Ta ansvar for den faglige utviklingen til ansatte innenfor samme fagområde
 • Være med å bygge og vedlikeholde relasjoner med nøkkelpersoner hos kunder og internt
 • Ta ansvar for forretningsutvikling og nye tjenester innenfor Digital Enterprise Architecture
 • Samarbeide med andre deler av Knowit for å levere en komplett tjeneste fra a til å til våre kunder

Om deg 

 • 1-4 års erfaring fra IT- eller Management Consulting med sterkt interesse  for digitalisering, analyse av prosesser, prosjektledelse og agile arbeidsmetoder
 • Praktisk erfaring og gode resultater fra arbeid med prosjekter i grensesnittet mellom teknologi- og forretnings-side 
 • Utdannelse fra masternivå fra ingeniør-, IT- eller økonomi-studier
 • Relevante sertifiseringer innen prosjektledelse
 • Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk/nordisk språk og engelsk
 • En brennende interesse for å hjelpe, forbedre og optimalisere samhandlingen mellom prosesser, mennesker og systemer
 • Evne til å motivere, lede og bygge relasjoner og tillit til andre
 • Initiativrik og engasjert på og utenfor jobb
 • Kreativ og løsningsorientert

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • Fleksibel arbeidstid og gode muligheter for å styre egen arbeidsdag
 • Byens kuleste lokaler i Universitetsgata 1
 • Et inkluderende og godt miljø som legger til rette for personlig utvikling
 • En kunnskapsrik og tverrfaglig organisasjon, utfordrende arbeidsoppgaver og et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre hos en av Norges beste arbeidsplasser


SØKNADSFRIST: 15.03.2024

Søknader vurderes fortløpende

Lars Lindegaard
Director
Til toppen