Stilling

Konsulenter til moderne Data og Analyseplattformer

Vi søker deg som vill videre innen Business Intelligence og tilhørende moderne Data- og Analyseplattformer

Knowit er en ujålete, trivelig og inspirerende arbeidsplass med solid lagånd. Vi vinner stadig nye spennende prosjekter og derfor trenger vi flere kolleger. Du kommer til å bli en lagspiller i et sterkt og kompetent miljø med fokus på å dele kunnskap, hjelpe hverandre til de beste løsningene og å ha det trivelig sammen. Det som gjør Knowit til en unik arbeidsplass, er evnen og kompetansen til å kunne hjelpe våre kunder med hele bredden av tjenester som trengs for å lykkes med innovasjon og det digitale skiftet.

I Knowit Decision har vi samlet Knowits spisskompetanse som hjelper våre kunder til å bli bedre på å være datadrevne. Her kombinerer vi medarbeidere med tung kompetanse og pasjon for «Business Analytics, Data Governance og Information Management» med Kreativitet som skaper sterke brukeropplevelser, Strategi  for fremtidens organisasjon, og ikke minst Teknologi som muliggjør våre kunders visjon


Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Du har arbeidet med Business Intelligence i 2–4 år, eller mer, innen en eller flere fagfelt som:
  • Arkitektur, dataintegrasjon, datakvalitet
  • Visualisering, analyse, Machine Learning/Artificial Intelligence
  • Masterdata, Data Governance
  • Prosjektledelse og rådgivning innen Information Management
  • Data- og prosessautomasjon
  • Skybaserte Data- og Analyseplattformer
 • Du har driv og kapasitet til å se muligheter i stedet for hindre
 • Du trives med å lære deg nye saker og utforske andre alternativer
 • Du har et forbedringsfokus og tar ansvar
 • Du deler gjerne kunnskap, inspirerer og motiverer andre

Hva forventer vi av deg?

I tillegg til å like eller har likt å jobbe hands-on med løsninger og teknologi i vår bransje, har du prosess-, strategi- og forretningsforståelse i blodet.

Vi ønsker også å høre om du har erfaring med, eller forutsetninger og interesse for, å jobbe i en eller flere roller med:

 • Problemløsningsteknikker og Design Thinking
 • Konkretisering av løsningsforslag og estimering
 • Videreutvikling av spisskompetanse innen teknologi/produkt
 • Løsningssalg basert på kundens behov og muligheter med moderne teknologier

Ut fra våre kunders krav er det viktig at du kan kommunisere godt på norsk (ev. svensk/dansk) og engelsk.

Vi tilbyr et inspirerende og selvstendig miljø der du har stor frihet til å forme din egen hverdag og utvikle din spisskompetanse.

Hvorfor velge oss?

For oss er det også viktig å ha det kult på jobben. Derfor står vi medarbeidere i spissen for å lede det sosiale og faglige tilbudet med både fagturer, lagbygging og flere sosiale arrangement hver måned.
I løpet av det siste året har vi med suksess deltatt i hackathon innen ML-/AI-området, noe vi stolt har fortalt om på vår YouTube-kanal: Knowit Hackathon. En lærerik og spennende måte for oss å utvikles på og som vi planlegger å gjøre mer av. Dette er også et illustrerende eksempel på hvordan vår pasjon for innovasjon og bærekraftige løsninger skal få god plass i de resultater vi leverer sammen med våre kunder.

Knowit tilbyr deg en trygg arbeidsplass der du i tillegg til markedsmessig lønn og gode utviklingsmuligheter, får ta del av bl.a. kollektive ytelser som helseforsikring, overskuddsdeling og gode pensjonsordninger.

Om Knowit

Knowit har over 3800 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 800 i Norge. I 28 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team. Dette har gitt oss en unik markedsposisjon.

Fagmiljø

Knowit har et av markedets sterkeste miljø for fagutvikling. Dette gjøres gjennom flere store initiativer organisert av ansatte og ildsjeler som brenner for fag. Mange av disse sesjonene blir filmet og tilgjengeliggjort på vår egen blogg, knowitlabs.no. Knowit Academy som er et nasjonalt program i Knowit for å gi de ansatte mulighet for å være med i kompetanseprogrammer, henter inn både nasjonale og internasjonale kursholdere.

Om dette passer for deg?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss trenger du ikke å skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon fra deg til å vurdere din erfaringsbakgrunn og kort om hva av dette som interesserer deg. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil.

Du kan også kontakte Stig Roar Bolkan hos oss for å høre mer, på telefon 917 55 268 eller epost Stig.Bolkan@Knowit.no.

GROW, CREATE A DIFFERENCE, TOGETHER.

Sted Oslo
Emne Business Intelligence & Data Science - Dataplattformer & MDM
Forretningsområde Solutions
Til toppen