Stilling

Løsningsarkitekt - teknologirådgiver

Bergens største miljø innen digitale brukeropplevelser søker dyktige rådgivere til vårt nyetablerte team av løsningsarkitekter og teknologirådgivere.

I Knowit vet vi at dyp teknologikompetanse koblet med forretningsforståelse, brukerfokus og bruk av designmetodikk er kritisk for å lykkes med digitale prosjekter. Vi jobber i dag med kunder som Storebrand, BankID/Vipps, Fjordkraft og Framo, og får stadig mer å gjøre.

En viktig del av satsningen vår fremover er etableringen av et team med teknologirådgivere og arkitekter. Som del av teamet vil du få en sentral rolle, med stort ansvar i både kundeprosjekter og i organisasjonen.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som ser løsninger, er nysgjerrig på endringskrefter og ser muligheter for innovasjon ved hjelp av teknologi.

  • Du forstår kundens behov, og kan løse utfordringer ved hjelp av teknologi og være bindeledd mellom utviklere og forretningsfolk
  • Du har gjerne noen års erfaring med utvikling, men ønsker å jobbe mer mot forretningssiden som et bindeledd mellom teknologi og forretning
  • Du trives i dialog med både kunder og kolleger

Det er en fordel om du har jobbet direkte med kunder i utarbeidelse av konsepter, kravspesifikasjon, kravanalyse, design og gjennomføring av prosjekter.

Hva blir din rolle?

Hos oss vil du få en viktig rolle der du får jobbe bredt og tverrfaglig med salg, digital strategi, løsningsarkitektur, og som tech lead og teknologirådgiver.

I Knowit i Bergen vil du jobbe sammen med mer enn 200 teknologer, designere og forretningsrådgivere, som arbeider sammen i tverrfaglige team.

Du vil bli en av rundt 20 dyktige kolleger som har hovedansvaret for å selge inn selskapets brede faglige kompetanse i markedet. Vi er uformelle, har flat struktur og kort vei til beslutninger.

Vi tilbyr:

  • En fleksibel arbeidshverdag
  • Gode betingelser
  • Store utviklings- og karrieremuligheter
  • Spennende prosjekter og kunder

Høres det interessant ut?

Du trenger ikke skrive en lang søknad, vi trenger bare nok informasjon til å vurdere din erfaringsbakgrunn. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil. Ikke klar for å søke enda, men ønsker en uformell prat om muligheten? Ta gjerne kontakt med Andreas Hunderi 950 77 711 / andreas.hunderi@knowit.no eller Fredrik Broch Elgaaen 948 89 369 / fredrik.elgaaen@knowit.no

---

Knowit er et av Nordens ledende konsulentselskaper med 3800 ansatte, og selskapet er børsnotert på den nordiske Nasdaq-børsen i Stockholm. I Bergen har Knowit mer enn 200 spesialister som leverer tjenester innen IT, strategi, kommunikasjon og design.

Sted Bergen
Emne Strategi
Forretningsområde Experience
Til toppen