Stilling

Løsningsarkitekt

Arkitektur er et av Knowits viktigste satsningsområder. I rådgiveravdelingen bygger vi et flerfaglig team med den hensikt å sikkerstille kvaliteten i våre leveranser- her trenger vi flere løsningsarkitekter. Vi søker deg som liker å jobbe i et flerfaglig team opp i mot kundene våre.

Kunder som stoler på oss omfatter blant annet virksomheter som Vipps, Ruter, Stortinget, Nasjonalmuseet og Fjordkraft. Våre kunder bruker et bredt spekter av teknologi og vi ser derfor etter arkitekter og utviklere som har en bred erfaringsbase og liker å være med gjennom hele leveranseløpet.


Vi søker deg som er:

  • Flink til å se helheten og konkretisere problemstillinger og løsninger.
  • En pådriver for å utvikle kreative og innovative løsninger, med kundens underliggende behov i fokus
  • Liker ansvar og utfordringer
  • Flink til å forklare og formidle fagområdet ditt.
  • Opplest på de nyeste teknologier, men samtidig sulten på å lære mer


Du kjenner deg igjen i en eller flere av følgende teknologier:

Microsoft .NET, Moderne javascript, SAAS - kjennskap til fortrinnsvis Azure/AzureStack.

Du har kjennskap til ny teknologi innen integrasjon, IAM og informasjonssikkerhet.


Vi kan tilby:

  • Del av et tverrfaglige team som har den kompetansen som trengs for å lage gode opplevelser gjennom hele kundelivssyklusen.
  • En sentral rolle i fagmiljøet for arkitektur og kundeutvikling
  • Kompetanseutvikling gjennom deltakelse i interne faggrupper og kompetanseprogrammer, så vel som eksterne kurs og konferanser.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.
  • Meget hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler i Sundkvartalet, sentralt i Oslo.


Hvis du har noen spørsmål må du gjerne ta kontakt med Amund Brandsrud (amund.brandsrud@knowit.no, +47 90 12 06 06)


Om Knowit

Knowit har over 2000 dyktige medarbeidere i Norden og mer enn 600 i Norge. I 28 år har vi bistått kunder med digitale transformasjoner. Vi så tidlig verdien av å la de beste kreative hodene, teknologene og strategene jobbe sammen i team. Dette har gitt oss en unik markedsposisjon.

Forretningsområdet Knowit Experience er beskrevet som Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå, med virksomhet i fire land. Gjennom målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi bedrifter, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.


Fagmiljø

Knowit har et av markedets sterkeste miljø for fagutvikling. Dette gjøres gjennom 2 store initiativer. Science Forum er organisert av ansatte og ildsjeler som brenner for fag. Mange av disse sesjonene blir filmet og tilgjengeliggjort på vår egen blogg, knowitlabs.no. Det andre er Knowit Academy som er et nasjonalt program i Knowit for å gi de ansatte mulighet for å være med i kompetanseprogrammer, der vi henter inn både nasjonale og internasjonale kursholdere.

Sted Oslo
Emne Strategi
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen