Stilling

Management Consultant, Bergen.

Vår tilnærming til digitalisering er like enkel som den er jordnær. Vi skal hjelpe kundene våre med å få kostnadene ned og inntektene opp; i en verden som er i hurtig endring..

Digitalisering kan skape verdier når virksomheter skal effektivisere, innovere og forretningsutvikle eller posisjonere seg. For oss er digitalisering å skape mer effektive koblinger mellom tilbud og etterspørsel, skape nye samhandlingsarenaer, personalisere kundedialog og ikke minst utvikle nye forretningsmodeller.

Hos oss kan du bruke alt du har lært om teknologi, innovasjon, digitalisering og entreprenørskap. Vi er nordiske og tilbyr deg 500 kollegaer i Nordens største digitalbyrå som kombinerer strategisk forståelse med teknologisk lidenskap og kreative løsninger. Sammen skal vi skape et bærekraftig, humant samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

De siste årene har vi vært med på å lage nye løsninger som har gjort hverdagen enklere for millioner av innbyggere i Norden. Du har sikkert hørt om Vipps, BankID og for eksempel Ruter-app’en med over en million nedlastninger i Oslo-området.

Har du lyst til å være med på en spennende reise og er nyutdannet med gode karakterer og holdninger, søk da vel. Du kan også lese mer om våre tanker her.


Søknadsfristen er 10 august.

Sted Bergen
Emne Strategi
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen