Microsoft 365 Rådgiver på Sørlandet

Som Microsoft 365 rådgiver vil du være en innovativ problemløser som hjelper våre kunder med digital transformasjon.

Vi trenger flere hyggelige kolleger

Våre kunder ønsker å jobbe smartere, mer effektivt og sikrere. De ønsker å tilrettelegge for en hybrid hverdag, slik at ansatte kan jobbe like effektivt uansett hvor de jobber fra. Knowit Sør bidrar med rådgivning, kompetanseheving og digitalisering for å bedre våre kunders informasjonsforvaltning, dokumenthåndtering og arbeidsprosesser.

Vi opplever stor etterspørsel etter Microsoft 365 kompetanse og søker etter engasjerte løsningsrådgivere med noen års erfaring.

Søknadsfrist er 6. august!

Søknadene blir behandlet samlet etter 6. august.

Typiske arbeidsoppgaver

Siden informasjon har stor verdi for kundene våre, er vi opptatt av å hjelpe dem med å spre informasjon effektivt og målrettet, strukturere og sikre den. Som informasjonsforvalter vil du jobbe tett opp mot forretningssiden i virksomheter, både på strategisk og operativt nivå. Det å skape en god dialog og motivere for endringer er en viktig del av jobben.

  • Være en god rådgiver for våre kunder i deres arbeid med å håndtere og styre informasjon, hvordan informasjonsforvaltningen skal forankres i virksomheten og hvordan dette skal operasjonaliseres slik at det skaper verdi både for virksomheten og ansatte i sine hverdager
  • Implementere løsninger for digitalisering av forretningsprosesser
  • Sette deg inn i våre kunders behov og tilrettelegge for smartere, mer effektiv og sikker samhandling
  • Jobbe med styringsmodeller for informasjon, informasjonsarkitektur og master data management
  • Utarbeide digitale strategier som tilrettelegger for en hybrid arbeidsplass med fokus på Employee Experience i Microsoft Viva, SharePoint og Teams
  • Bistå med kurs og opplæring i utvalgte applikasjoner

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en person som kundene kommer til å for å be om råd fordi de opplever at du forstår dem og foreslår smarte løsninger som raskt kan implementeres. Din kompetanse innen Microsoft 365 er komplementert med ett eller flere fagområder som for eksempel endringsledelse, systemutvikling (.NET), Azure, datasikkerhet, internkommunikasjon eller UX.

  • Du har minst 4 års erfaring med å implementere løsninger i Microsoft 365
  • Du er interessert i teknologien, men også i menneskene som skal bruke den
  • Du skaper en god dialog med brukere og motiverer for endringer
  • Du er engasjert og deler gjerne kunnskap med andre

Om Knowit

Det beste fra to verdener - det store konsernet og den lille lokale bedriften!

Knowit Sør AS er et selskap i konsernet Knowit. I Knowit blir du med i stort og mangfoldig faglig og kollegialt fellesskap med kollegaer fra Norge, Sverige, Finland, Danmark, Polen, Romania og Tyskland. Hos Knowit vil du få 4 000 engasjerte og dyktige kollegaer som jobber for å skape bærekraftige løsninger med fokus på menneskene i fremtidens samfunn.

Knowit på Sørlandet er et eget selskap i konsernet som nyter en høy grad av selvstyring og hvor alle ansatte kan bidra aktivt i å forme selskapet. På Sørlandet er vi litt over 30 ansatte som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, systemutvikling, digital transformasjon og innovasjon


Til toppen