Mobilutvikler med ambisjoner og glimt i øyet

Er du mobilutvikler som drømmer om å lage apper som faktisk er viktige for folk?

Vi i Knowit har vært med å designe og utvikle RuterBillett, HelseNorge, Vipps, Bymelding, BankID for mobil, og mange andre apper som folk flest bruker i det daglige. Og nå trenger vi flere utviklere.

Vi ønsker å bygge opp vårt mobile fagmiljø med ildsjeler og entusiaster - og trenger både dere som er erfarne og de som ønsker å ta ansvar overfor sin favoritt plattform.

Vi ser primært etter folk i en av disse kategoriene:

  • Native-utviklere for Android (Kotlin). Jetpack Compose er et pluss

  • Native-utviklere for iOS (Swift). SwiftUI er et pluss

Hvis man i tillegg er Kryssplattform-utvikler (primært Flutter) er det også et pluss.

I begge kategorier vil vi at du har høyere utdanning, og helst også et par års relevant erfaring. (Har du enda mer erfaring blir vi bare glade. ;-) )

Blir vi enige om at en ansettelse hos oss er det riktige for begge parter, vil du starte i et Knowit-selskap som i dag har ca 180 ansatte, hvorav de aller fleste er systemutviklere. Vi har en avslappet og uformell kultur, der det er ekstremt lav terskel for å komme med - og få gjennomført - ideer. Vi setter pris på et godt sosialt miljø, og det er stadig noe som skjer. Alt fra sjakk-kvelder, band-øvelser med vårt eget husband “BandIT”, til gaming-eventer og hackathons. Noe for enhver smak altså :)

Vi er også veldig opptatt av faglig utvikling, som jo er naturlig siden det er kompetansen vår vi lever av. Det kan være gjennom fagprosjekter med andre ansatte, gjennom å forberede og gjennomføre (eller bare høre på) foredrag, å ta kurs og sertifiseringer, osv. Alle ansatte hos oss har 100 timer årlig avsatt tid for å utvikle seg faglig i tillegg til gjerne en større konferanse årlig. Det samme opplegget vil aldri kunne fungere for alle, så vi sørger for at det er fleksibelt nok til at hver og en kan delta og bidra på en måte som passer for dem. To ganger i året drar vi på fagseminarer (ofte til destinasjoner som Lisboa, Berlin eller Roma), der vi presenterer hva vi har lært for hverandre - og blir enda bedre kjent.

Hvis du syns dette høres interessant ut så vil vi gjerne høre fra deg! Søk i dag, ikke utsett det med noen vage tanker om å pusse opp CV'en først. Den er sikkert mer enn bra nok slik den er. :-p


Til toppen