Stilling

Fullstack-utvikler? Dette er jobben for deg


Liker du å sitte i et uformelt fagmiljø og utvikle brilliante løsninger for bank- og finansverden – i et selskap med sterk innovasjonskultur? Da håper vi du sender oss en søknad.

Denne jobben er perfekt for deg hvis du:

  • behersker både backend- og frontend-utvikling
  • har lyst å jobbe med større systemer og microservices
  • liker å leke med nye teknologier og rammeverk
  • synes Bergen by e' nydelig


I Knowit Solutions hjelper vi bedrifter og organisasjoner med å utvikle sin virksomhet ved hjelp av ulike IT-løsninger. Vi tilbyr spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, arkitektur og prosjektstyring til systemutvikling, implementering, testing og sikkerhet. Hver dag bruker millioner av mennesker løsninger fra Knowit.

Vil du vite mer om jobben? Ta kontakt med Jan Georg Lehmann-Røed. Epost: jan.lehmann-roed@knowit.no Telefon: 934 30 000

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike verdier for kundene sine ved å tilby digitale, grenseoverskridende løsninger. Det som skiller oss fra andre konsulentselskaper er vår evne til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. I Knowit jobber det 1850 medarbeidere fordelt på 14 kontorer i Sverige, fem i Norge, og et i hvert av landene: Danmark, Finland og Tyskland. Morselskapet Knowit AB er notert på den nordiske børsen i Stockholm.


Sted Bergen
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen