Stilling

Nysgjerrige UX- og tjenestedesignere

Har du et hjerte for teknologi og innovasjon, øye for design og et sterkt engasjement for nydelige brukeropplevelser? Vi søker deg som ser muligheter og tør å utfordre det etablerte.

Bor du allerede i Bergen, eller kunne tenke deg å flytte hit? Vi er på jakt etter deg som elsker å jobbe i tverrfaglige team, som evner å sette brukeren i sentrum og som kunne tenke seg å jobbe i Bergens største miljø for digitale brukeropplevelser. Hos oss vil du jobbe med eksperter innen strategi, analyse, konseptutvikling, identitet, merkevare, grafisk design, frontend og teknologi – alle under samme tak. 

Knowit Experience er et av Norges mest komplette byrå innen kreativ kommunikasjon, kundeopplevelser og performance marketing, med mer enn 350 dyktige fagfolk i Norge. 

Våre kunders utfordrende og komplekse problemstillinger skal utvikles til enkle og intuitive løsninger med målbar effekt. Vi utvikler innovative tjenester som ivaretar brukerens behov, skaper opplevelser som elskes og huskes, samtidig som de bygger kundens merkevare. Hos oss får du jobbe i et uformelt miljø med mange flinke kolleger og en haug av spennende utfordringer.

I tillegg til søknadsbrev og CV, del gjerne noe fra din portefølje.

Har du spørsmål om stillingen?
Ta kontakt med avdelingsleder Jannikke:
Jannikke Hannevik: jannikke.hannevik@knowit.no // 995 84 881

Til toppen