Stilling

UX- og tjenestedesignere til spennende tverrfaglig miljø

Er du en erfaren UX- eller tjenestedesigner, eller er du i ferd med å fullføre designutdanningen din? Vi har plass til deg i Bergens største og mest spennende tverrfaglige teknologi- og designmiljø.

Er du som oss, tipper vi at du har noen ting som er viktig for deg i en jobb. En skikkelig designfaglig utfordring. Et meningsfullt prosjekt. En brukeropplevelse som du vet kan bli bedre.

Det får du hos oss. Men kanskje like mye får du bli en del av en arbeidsplass som setter sosialt og faglig fellesskap høyt, og som legger til rette for vekst og faglig utvikling. Vi skal være et sted der du trives.

I Knowit Experience i Bergen er vi nærmere 160 ansatte som jobber sammen for å løse tverrfaglige utfordringer for våre mange kunder - som TV 2, DNB, BankID, Storebrand og Corvus Energy.

Som UXer eller tjenestedesigner hos oss vil du jobbe tett sammen med andre dyktige designere og flinke folk innen strategi, analyse, konseptutvikling, identitet, merkevare, grafisk design – og i tett samarbeid med våre teknologer, forretningsutviklere og prosjektledere.

Hvem er du? Du er en engasjert fagperson, som ønsker nye og spennende utfordringer å bryne deg på. Hos oss vil du få en viktig rolle i å skape løse våre kunders utfordrende og komplekse problemstillinger gjennom å skape enkle og intuitive løsninger med målbar effekt.

Vi har mye mer å fortelle om oss, våre prosjekter og om alt vi kan og vil og skal, men det kan vi gjøre når vi møtes. Vi håper du sender en søknad. Legg gjerne ved din portefølje.

Har du spørsmål om stillingen?
Ta kontakt med avdelingsleder Jannikke:
Jannikke Hannevik: jannikke.hannevik@knowit.no // 995 84 881

Til toppen