Stilling

Offensive Security Engineer

Vil du være med på å skape en sikker digital verden der alle kjenner seg trygge?

Knowit's Cybersecurity & Law består av flere enn 100 eksperter på IT- og informasjonssikkerhet som gjør sitt beste for at alle skal oppleve en sikker digital verden. Her er det full fart så vi ønsker å ansette ytterligere 2 til 3 erfarne penetrasjonstestere i løpet av året.

Som "Offensive Security Engineer" vil du være med på å sjekke om våre kunder, deres løsninger, tjenester, ansatte og infrastruktur er bra nok sikret. Vi jobber med mange forskjellige kunder ulike sektorer, så ingen dag er lik!

Våre ansatte har stor frihet til å bestemme hvordan oppgavene og oppdragene de får skal løses, men du kan alltid regne med hjelp og støtte fra oss andre når du trenger det.

Dersom du oppfyller ett eller flere av ønskene nedenfor vil vi gjerne høre fra deg!

Du har erfaring som sikkerhetstester/penetrasjonstester og ønsker å fortsette å utvikle deg som tester samtidig som du gjerne hjelper andre bli enda bedre testere.

Sertifiseringer innen IT-sikkerhet (eller systemutvikling) er alltid en fordel. Det kan være GWAPT, GPEN, Offensive Security sine sertifiseringer (OSCP og OSEP er mest ønsket), CRTO & RTO.

Om du ikke har erfaring med penetrasjonstesting må du flere års erfaring med emner som er direkte relevante for en penetrasjonstester. Det kan være du har jobbet som full-stack utvilker, system arkitekt, sikkerhets analytiker eller har driftet systemer. Vi setter av tid til kurs og opplæring med tett oppfølging for at du skal kunne levere kvaliteten som vi ønsker.

Det er 2 absolutte krav:

  • Du må kunne kommunisere godt, muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
  • Du må være, eller kunne bli sikkerhetsklarert i Norge. 

Hva vi kan tilby

Kolleger som er faglig sterke, svært hyggelige, som liker å dele av sin kunnskap og ikke er redde for å lære. 

En variert og spennende hverdag med ulike typer oppdrag og oppgaver.

Gode muligheter til å påvirke hverdagen din, og opplæring og oppfølging så du klarer å henge med i bransjen og nå dine karrieremål. Vi har en flat struktur hvor kompetanse og engasjement er viktigere enn rolle og stilling.

Vi jobber mye med å beholde det gode fellesskapet vi har innad i konsernet selv om vi ofte bruker mye tid ute hos våre kunder. Knowit har, blant annet, en sosialkomité som er kjent for sine kreative arrangementer, og mange ulike fag-grupper.

Vi har konkurransedyktige betingelser med fleksibel arbeidstid, muligheter for hjemmekontor, god lønn, gode permisjons-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Greit å vite

Vi vurderer, og ansetter, kandidater fortløpende. Så ikke nøl for lenge med å ta kontakt dersom du er interessert.

Ta gjerne direkte kontakt med meg for en uforpliktende prat eller om du har spørsmål: 

Bjørn-Are Karolius, daglig leder, på bjorn-are.karolius@knowit.no eller +47 913 03 072.

Bjørn-Are Karolius
Daglig leder
Til toppen