Stilling

Ønsker du å lede vårt fagmiljø innen .NET?

Er du en ekspert på .NET og brenner for faget? Trives du i konsulentrollen, er glad i å programmere og har minst fem års erfaring? Er du en naturlig «community builder» og trives med å snakke om det du brenner for foran andre mennesker? Vil du jobbe med utvikling og fag i et av Nordens største og ledende digitalmiljøer? Vil du være med på å levere samfunnsnyttige og innovative løsninger hos noen av landets viktigste aktører? Ønsker du å lede og drive en del av et sterkt og hyggelig fagmiljø der vi spiller hverandre gode? Kunne du tenke deg å jobbe et sted hvor kulturbygging og likestilling prioriteres høyt, og som har engasjerte og stolte medarbeidere?

Da vil vi mer enn gjerne ta en prat med deg!


Om stillingen

Vi vokser og har en ambisjon om å bygge det fremste og råeste .NET-miljøet i Oslo, og søker nå etter en dyktig Fagleder til vår .NET-avdeling. Du vil være ansvarlig for å sette faglig retning og strategi, og lede Knowit sitt fagmiljø innen .NET på tvers av kontorene, men først og fremst ha frihet til å videreutvikle fagmiljøet vårt videre. Du vil være avdelingsleders sparringspartner rundt utvikling av avdelingen, være med på rekruttering av flere flinke folk, samt bidra i salgsprosesser. Du vil jobbe tett med ledergruppen og fagledere fra andre fagområder. Vi er aktive deltagere på meetups, vi har stand på NDC hvert år og vi er Gold Platform partner med Microsoft. Vi har et aktivt partnerskap med Microsoft og har felles aktiviteter internt og eksternt. Du vil bli sentral i å drive dette fremover.


Hva kan vi tilby deg?

  • Du blir en del av et kompetent og hyggelig fagmiljø hvor kunnskapsdeling, gjøre hverandre gode, kompetanseutvikling og personlig utvikling er i fokus.
  • Konkurransedyktig lønn, med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Dedikert tid til fag hver måned
  • Personlig utviklingsbudsjett på kr. 20.000 årlig
  • Spennende og utfordrende prosjekter hos kunder som Skatteetaten, NAV, IF, Sparebank 1, Statens Vegvesen og Storebrand, hvor du typisk vil kunne ha roller som arkitekt, tech lead, rådgiver eller utvikler
  • En rekke sosiale og faglige aktiviteter
  • 6 ukers ferie
  • Årlig blåtur
  • Fokus på likestilling, mangfold og din trivsel som medarbeider
  • En sentral rolle i et fremoverlent selskap med solid økonomi som er i stadig utvikling


Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Klikk på "Søk stilling", fyll ut skjemaet og legg inn din CV og evt. noen ord om deg selv, så tar vi kontakt for en uformell prat.

Om du ønsker å vite mer, eller har noen spørsmål, ta kontakt med Avdelingsleder .NET, Magnus Alu Andersen, mobil: 476 40 347 eller mail: magnus.andersen@knowit.no


Om oss

Vi er et eget selskap i Knowit-familien som heter Amende, med drøyt 50 ansatte, fordelt mellom .NET- og Javautviklere, arkitekter, designere, prosjektledere og en liten administrasjon. Ved å være Amende drar vi fordelene av å være små, og gjør i prinsippet akkurat som vi vil. Samtidig er vi en del av Knowit, og drar derfor nytte av alle avtaler og kunder Knowit har, for å sikre konsulentene våre de mest samfunnsnyttige og spennende oppdragene. I tillegg har vi et av bransjens beste fagmiljøer og vi gir deg alle forutsetninger for å utvikle deg både faglig og personlig. Noe av det viktigste for oss i Amende er valgfrihet. Konsulentene velger selv det oppdraget de ønsker å sitte i, og vi lar konsulentene selv velge hvilke fagområder de ønsker å spesialisere seg i. I tillegg har vi en av de beste og mest fleksible lønnsmodellene i bransjen. Du velger selv den lønnsmodellen som passer deg best, avhengig av livssituasjon og personlige preferanser.

I Knowit er vi digitaliseringskonsulenter som tilbyr kundene unik verdi i form av digitale og grenseoverskridende løsninger fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det som skiller oss fra andre konsulentfirmaer, er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. Vi har en kultur preget av åpenhet, forståelse av kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling.

Knowit ble etablert i 1990, og har i dag rundt 2600 ansatte fordelt på 15 kontorer i Sverige, fem i Norge og to i Danmark, et i Finland og et i Tyskland. Knowit er notert på den Nordiska Börsen i Stockholm.

I desember 2019 fikk Knowit Albrightprisen for å være det mest likestilte selskapet på Stockholmbørsen.

Knowit Solutions hjelper organisasjoner å utvikle virksomheten gjennom ulike IT-løsninger. Vi har spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, UX-design, arkitektur og prosjektstyring til systemutvikling, implementering, testing og sikkerhet.

Knowit Solutions holder til i Sundtkvartalet rett ved Oslo S, men vil i løpet av 2022 flytte inn i et av Norges mest moderne kontorbygg i Universitetsgata 7-9 like ved Nationaltheatret stasjon.

Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Til toppen