Stilling

Penetrasjonstester

IT-sikkerhet er en etterspurt kunnskap for tiden, så vi trenger flere kollegaer.

Innen Knowit Insight, som er Knowits område for management-konsulenter, er vi nesten 300 konsulenter med forskjellige spesialkompetanser. IT-sikkerhet er en av disse, og vi som jobber med dette kombinerer god forretningsforståelse med teknisk ekspertise innenfor IT- og informasjonssikkerhet. Vi tror det gjør at vi kan ligge et steg foran og hjelpe kunden med å ta riktige forretningsmessige beslutninger.

Om oss

En kan knapt åpne en nettavis eller delta på en konferanse uten at en blir møtt av artikler eller foredrag om IT-sikkerhet. Ettersom mer og mer av vårt daglige liv foregår via Internett blir vi også mer og mer sårbare for angrep via nettet.

Vår visjon er å gjøre Internett sikrere. Dette gjør vi ved å levere rådgivningstjenester og evaluere løsninger. Vi gjør også sikkerhetsrevisjoner og holder foredrag om holdningsskapende arbeide. I Knowit jobber vi både direkte mot sluttkunder samt at vi bidrar i alle faser i resten av Knowits prosjekter. Nå trenger vi flere penetrasjonstestere!

Din profil

Hvis du brenner for IT- og informasjonssikkerhet og ønsker å jobbe innen fagfeltet - ja, da bør du søke hos oss. Som penetrasjonstester vil du jobbe med nye prosjekter nesten hver uke, så du må kunne sette deg inn i nye løsninger raskt og like å plukke dem fra hverandre for å finne sikkerhetssvakhetene. Du må kunne tenke kreativt og utenfor boksen, ettersom mye av jobben er å få systemene du tester til å gjøre ting de ikke er laget for. Like viktig som de tekniske kunnskapene er evnen til å formidle resultatene til kunden. Siden kundene våre befinner seg i hele Norden må du være klar for å reise og sitte hos dem når det kreves.

Du stiller sterkt dersom du har teknisk IT-sikkerhet i bakgrunnen din, men arbeid med systemutvikling er også nyttig bakgrunn. Enkelte kunder krever sikkerhetsklarering, så det bør du enten ha eller kunne få.

Søknaden må være på norsk, siden vi stort sett har norske kunder som krever rapporter på norsk.

Å jobbe hos oss

I Knowit får du kolleger som liker å dele av sin kunnskap og som samtidig vil lære seg mer. Vi jobber hardt for å ivareta fellesskapet, selv om vi til daglig sitter hos forskjellige kunder. De ansatte får kurs og sertifiseringer som behøves i en raskt skiftende bransje. Våre tre penetrasjonstestere har kontor i Arendal, mens hovedkontoret er i det nyoppussede Sundtkvartalet i Oslo. Ditt primærarbeidssted blir ett av disse kontorene.

Knowit Insight er med nærmere 300 management Konsulenter et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden. Vi er spesialister, og hjelper våre kunder med å utvikle og forsterke egenskaper vi mener er avgjørende for fremgangsrike organisasjoner i tiden fremover

Sted Oslo
Emne Sikkerhet
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen