Stilling

Performance spesialist med kunnskap innen cloud for marketing

Vi leter etter en erfaren marketing spesialist med teknisk kompetanse og en sterk interesse for cloud. Knowit Experience tror hardt på at ved å skape en datadrevet kundereise, skaper vi den beste opplevelsen for våre kunders kunder. Derfor er vi ute etter deg som ser det som helt naturlig å koble markedsføringskanalene, enten det er Google Marketing Platform, Google Ads, Facebook eller annet, opp mot relevant data. Vi har landets kanskje beste analyse-miljø og satser også tungt innen cloud. Dette kombineres med Nordens største digitalmiljø, bestående av utvikling, design og digital transformasjon.

Vårt Performance-team består av erfarne markedsførere med lang fartstid innen bransjen. Vi dekker alle de tradisjonelle Performance-kanalene, digital rådgivning, SEO og innholdsrådgivning/produksjon. Nå er vi altså ute etter deg som kan være med å skape et fagmiljø som vil bli enda tettere knyttet opp mot de tekniske og skybaserte mulighetene som allerede finnes på huset. Du vil også fungere som bindeleddet mellom teknisk analyse, cloud, utvikling og marketing. Det er naturlig at denne rollen vil være fagspesialist innen Google Marketing Platform og/eller Google Ads og helst har du erfaring med feed-management. Du vil ha en egen portefølje med kunder, men som fagspesialist også bidra inn i andre prosjekter ved behov. Rollen vil ha stor påvirkning på innkommende prosjekter, da din kompetanse veier tungt ved innsalg.

Knowit er opptatt av å sette folk og fag i fokus. Vi ønsker ansatte som jobber med det de brenner for og etterstreber å tilrettelegge for dette. Derfor tilbyr vi også gode interne utviklingsmuligheter gjennom deltakelse på kurs og seminarer. Som ansatt hos oss vil du få konkurransedyktige betingelser, bli en del av vår kollektive pensjonsavtale, få gode forsikringsordninger og tilbud om årlig helsesjekk.

Høres dette ut som en spennende mulighet for deg? Send søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat. Jeg er alltid nysgjerrig på å møte dyktige fagfolk og du kan nå meg på 97 71 72 81 og morten.bergestad@knowit.no.

Sted Oslo
Emne Marketing
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen