Stilling

Prosjektleder Design

Vi søker en erfaren, nysgjerrig og meget allsidig prosjektleder som er ekspert på kundedialog og salg av designtjenester. At du i tillegg har et godt øye for bra design og vet hvordan man sjonglerer designmetodikker i prosjekter er svært positivt!

Du har erfaring fra prosjekter innen utvikling og design. Med din lange fartstid og forretningsforståelse har du kjennskap til de fleste utfordringer og mulighetsrom innenfor vårt fagområde. Du har en unik evne til å skape gode relasjoner både med kundene dine og dine medarbeidere. Dine arbeidsoppgaver kan både være komplekse og noen ganger av en mer enklere art, men du bidrar uansett til at prosjektene får en god flyt både internt og fra kundesiden. Du kjenner til de ulike funksjonene og innsatsen som trengs for å få digitale prosjekter til å gå som smurt, og du finner stor glede i å følge prosjektplanen og budsjettet til punkt og prikke, eller å gjøre nødvendige endringer, ressursallokeringer og forhandlinger underveis. Din ryddighet og oppvakthet gjør dette til en lek! I tillegg har du selvfølgelig gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.

Vi ønsker oss at du har relevant høyere utdannelse og at du digger design og digitale tjenester.

I Knowit Experience kan vi tilby deg faglige utfordringer i et av Norges beste digitale miljø med verdens beste kunder i både privat og offentlig sektor. Ved siden av et godt fagmiljø blir du en del av et unikt felleskap og et enestående kollegialt miljø med masse gøye sosiale aktiviteter. Vi er opptatt av kompetansebygging, og du vil få anledning til å delta på seminar og workshops både internt og eksternt. I Knowit Experience har vi korte beslutningsveier og du får gode muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag. Vi flytter snarlig til et flunkende nytt praktbygg i Oslo sentrum med alle fasiliteter en prosjektleder kan ønske seg.


Send oss en søknad hvis du syns dette høres spennende ut eller ring Anette Urhamar på tlf 92021064 for mer informasjon om du trenger det.

Snarlig tiltredelse ønskes for den rette kandidaten.

Lønn etter avtale.

Sted Oslo
Emne Prosjektledelse
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen