Stilling

Prosjektleder Design til designteamet

Knowit Experience søker en erfaren, nysgjerrig og meget allsidig prosjektleder som er ekspert på kundedialog og salg av designtjenester. At du i tillegg har et godt øye for bra design og vet hvordan man sjonglerer designmetodikker i prosjekter er svært positivt!

Du har erfaring fra prosjekter innen utvikling og design. Med din lange fartstid og forretningsforståelse har du kjennskap til de fleste utfordringer og mulighetsrom innenfor vårt fagområde. Du har en unik evne til å skape gode relasjoner både med kundene dine og dine medarbeidere. Dine arbeidsoppgaver kan både være komplekse og noen ganger av en mer enklere art, men du bidrar uansett til at prosjektene får en god flyt både internt og fra kundesiden. Du kjenner til de ulike funksjonene og innsatsen som trengs for å få digitale prosjekter til å gå som smurt, og du finner stor glede i å følge prosjektplanen og budsjettet til punkt og prikke, eller å gjøre nødvendige endringer, ressursallokeringer og forhandlinger underveis. Din ryddighet og oppvakthet gjør dette til en lek! I tillegg har du selvfølgelig gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner.

Vi ønsker oss at du har relevant høyere utdannelse og at du digger design og digitale tjenester.

Vi kan tilby:

  • Et av bransjens hyggeligste, og mest kompetente byråer.
  • Tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage løsninger som funker.
  • Fokus på faglig utvikling.
  • Spennende prosjekter hvor du vil spille en sentral rolle.
  • Stor grad av selvstendighet.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Mange highfives fra kollegaer som heier på hverandre.
  • Interessante kunder og hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler (med en av Oslos beste takterrasser) i Sundkvartalet sentralt i Oslo.

Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat om stillingen så ta gjerne direkte kontakt med leder for designmiljøet i Knowit;

Anette Grande Urhamar - tlf 92021064 eller e-post: anette.urhamar@knowit.no

Sted Oslo
Emne Design/UX
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen