Stilling

Rådgiver design og merkevare

Vi søker en rådgiver som brenner for merkevarebygging, innsikt, design og kommunikasjon, og som trives med strategisk rådgivning for kunder.

Du vet at designfaget er mangfoldig, og at innsikt er et av de viktigste verktøyene for innovasjon. Du er samfunnsengasjert, opptatt av å skape gode prosesser og bevisst på hvordan design og teknologi kan bidra til bedre og mer bærekraftige løsninger.

Som rådgiver design og merkevare vil du være sentral i å selge inn vår brede faglige kompetanse i markedet, og jobbe strategisk og langsiktig med kunder. I Knowit Experience tror vi at den beste måten å selge prosjekter på, er gjennom god rådgivning. Det er en oppfatning du deler.

Du er vant til å bli målt på salgsresultater og liker å jobbe etter tydelige mål. Du har dokumentert erfaring og et bredt nettverk.

Som rådgiver for design og merkevare vil du inngå i vår avdeling for rådgivning i Bergen som består av 12 erfarne og kompetente rådgivere. Du vil ha et særlig ansvar for å jobbe inn nye prosjekter innen design og merkevare, men du vil bli involvert tverrfaglig i hele vår leveransebredde.


Vi kan tilby:

  • Et av bransjens mest kompetente byråer, i et selskap med nasjonalt og nordisk fokus
  • Hos oss vil du jobbe i tverrfaglige team med fagfolk som deler lidenskap for å lage løsninger som funker
  • Tungt fokus på kompetanseutvikling
  • Spennende prosjekter for ledende bedrifter, hvor du vil spille en sentral rolle.
  • Stor grad av selvstendighet
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Kollegaer som ikke tar seg selv så seriøst, men som tar jobben sin på alvor

Om oss:

I Knowit Experience ser vi verdien av å la kreatører, teknologer og strateger jobbe sammen i team. Dette har gitt oss en unik markedsposisjon. Knowit Experience er et av Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå, med virksomhet i fire land. I Bergen er vi 165 medarbeidere – i nye og moderne lokaler på Nøstet. Her er også vår avdeling for rådgivning lokalisert, bestående av 12 dyktige medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring og innfallsvinkel.

Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat om stillingen så ta gjerne direkte kontakt med Sigrid Stana Fasmer, leder for designmiljøet i Bergen på telefon 90767226 eller epost sigrid.stana.fasmer@knowit.noSted Bergen
Emne Rådgivning
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen