Selskapsleder i Knowit

Hos oss får du muligheten til å lede et selskap med dyp teknologisk ekspertise og en sterk kultur. Bli med oss på reisen for å forme fremtidens digitale løsninger!

Fremtiden trenger folk som er klare til å få jobben gjort. Knowit har et nordisk hjerte og bredt team av flinke folk som brenner for innovasjon og liker å levere det uventede. Nå er vi på jakt etter en leder som vil være med å forme fremtidens digitale løsninger. Så om du leter etter en forandring: We are it! 

Utlysning av stilling gjelder som leder for vårt datterselskap Knowit Objectnet.

Om Knowit:

Som en av de ledende aktørene i den nordiske teknologibransjen har Knowit formet det digitale landskapet siden 1990, med over 4000 dedikerte eksperter. Vi kombinerer faglig utvikling, livslang læring og dyp teknologisk innsikt med en lidenskap for innovasjon og forretningsutvikling. Det gjør våre kolleger i stand til å levere fremragende, skreddersydde digitale løsninger for våre kunder.

Desentralisert organisasjonsstruktur:

I Knowit verdsetter vi vår unike desentraliserte organisasjonsstruktur og består av en rekke juridiske enheter. Det gir det hver enkelt ansatt, hvert enkelt team og hvert selskap stor autonomi og fleksibilitet i deres roller. Dette gir ikke bare våre ansatte en arbeidsplass hvor de kan påvirke sin egen utvikling, læring og kultur, men det gir også våre kunder fordelen av tilpassede løsninger og tjenester. Vi ser etter en leder som kan utnytte disse fortrinnene og samtidig dra nytte av å være en del av en større norsk og nordisk enhet.

Om Knowit Objectnet:

Knowit Objectnet er med våre 150 ansatte er en ledende aktør innen systemutvikling og digitale tjenester, med en dedikasjon til å støtte selskaper og organisasjoner i deres digitale transformasjon.

Selskapet er over flere tiår spesialisert på teknologi- og produktutvikling for kunder. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som adresserer unike utfordringer og behov fremover i den digitale tidsalderen. Med våre sterke team av eksperter innen SW-utvikling, design og forretningsutvikling, har Knowit Objectnet vært i forkant av mange innovative prosjekter, og har etablert seg som en pålitelig og langsiktig partner for organisasjoner som søker å realisere potensialet av digital teknologi og innovasjon.

Kombinert med Knowits desentraliserte organisasjonsstruktur, har vi i Knowit Objectnet friheten til å tilpasse oss raskt til skiftende markedsforhold og kundebehov, samtidig som vi både bidrar og nyter godt av de samlede ressursene og kompetansen til hele Knowit.

Om Stillingen:

Som leder for Knowit Objectnet vil du:

 • Leve og fremme Knowits visjon, verdier og merkevaren
 • Ha ansvar for å utvikle og implementere strategiske og operative planer 
 • Fremme tverrfaglig samarbeid og kulturbygging både internt og  på tvers av andre juridiske enheter i Knowit
 • Fremme godt samarbeid i din ledergruppe og ellers i organisasjonen, for at teamet  best mulig skal kunne realisere selskapets mål
 • Bygge og opprettholde forhold med kunder, partnere og andre interessenter
 • Sikre lønnsom vekst og bærekraftig utvikling av virksomheten

  Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra ledelse i teknologi- eller konsulentbransjen
  • Sterk teknologi –og forretningsforståelse med demonstrert evne til å drive vekst
  • En god kommunikator/kommunikatør som kan skape engasjement fra podiet
  • Evner til å bygge relasjoner på tvers av ulike nivåer,enheter og bransjer
  • Gjennomført høyere relevant utdanning på bachelor / mastergradsnivå

   Hva du kan forvente hos oss:

   • Muligheten til å lede et selskap med dyp teknologisk ekspertise og en sterk kultur
   • Frihet til å forme, utvikle og implementere bedriftens strategi og operasjoner
   • Støtte fra et bredt nettverk av fagfolk og ressurser i hele Knowit
   • En arbeidsplass som verdsetter mangfold, innovasjon, faglig og personlig utvikling

    Bli med oss på reisen for å forme fremtidens digitale løsninger!

    Ved interesse for stillingen kontakt Amund Brandsrud - Leder Knowit Solutions Norge på telefon +47 901 20 606 eller Mail amund.brandsrud@knowit.no

    Til toppen