Stilling

Senior Digital Designer til designteamet

Vi ønsker oss erfarne og dyktige digitale designere til vårt designteam i Oslo.

Hos oss i Knowit Experience jobber vi med de fleste typer prosjekter innen designfaget; strategisk design, identitet, merkevare, tjenesteutvikling, innovasjon og digitale løsninger i alle flater. I dag er vi 26 designere og vi trenger mange flinke nye kolleger fremover og håper at en av dem er nettopp deg!

Du har lang og solid erfaring med å lage løsninger for alle digitale flater. Du har jobbet med apper på både IOS og Android, web på alle flater og du elsker å jobbe tverrfaglig sammen med kunder, forretningsutviklere, designere og utviklere.


Du brenner for både å utvikle sterke merkevarer og lage fantastiske brukeropplevelser. Du liker å jobbe strategisk sammen med kunder og søker mot de prosjektene der vi kan utfordre både kundene våre og oss selv til å være mye bedre i alt vi gjør. Hver dag. Du kjenner selvsagt alle krav til universell utforming og vet hva som skal til for at våre løsninger får toppkarakter på alle nivå.


Din erfaring og ditt unike faglige engasjement kan bidra til å løfte våre tjenester til et enda høyere nivå, og du er en inspirator for både kunder og kolleger. Du er en enestående formidler og trives med å holde workshop og foredrag.

Vi kan tilby:

  • Et av bransjens hyggeligste, og mest kompetente byråer.
  • Tverrfaglige team med variert bakgrunn og lidenskap for å lage løsninger som funker.
  • Fokus på faglig utvikling.
  • Spennende prosjekter hvor du vil spille en sentral rolle.
  • Stor grad av selvstendighet.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Mange highfives fra kollegaer som heier på hverandre.
  • Interessante kunder og hyggelig arbeidsmiljø i flunkende nye lokaler (med en av Oslos beste takterrasser) i Sundkvartalet sentralt i Oslo.


Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat om stillingen så ta gjerne direkte kontakt med leder for designmiljøet i Knowit;

Stine Modal - tlf 976 70 894 eller e-post: stine.modal@knowit.no

Sted Oslo
Emne Design/UX
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen