Stilling

Senior interaksjonsdesigner til systemutviklingsprosjekter

Vil du bedre brukeropplevelsen til 100.000-vis av brukere – ikke bare én gang, men kontinuerlig? Da vil vi treffe deg!

Knowit trenger flere mennesker med erfaring innen interaksjonsdesign og brukeropplevelse i våre kundeoppdrag. Vi er partnere med våre kunder og kombinerer strategisk tyngde med teknologisk lidenskap og et kreativt tankesett i vår oppgaveløsning. Sammen med flinke kollegaer fra alle relevante fagområder vil du bidra til kundens produktutvikling, og dermed påvirke løsninger som treffer både deg og meg. Bli med i teamet som:

  • Utforsker hva fremtidens reiseopplevelser skal være for Ruter, eller bidrar til nye konsepter for RuterBillett, RuterReise mfl.
  • Skaper god digital selvhjelp, veiledet saksbehandling og kommunikasjon med innbyggere og næringsliv for Oslo kommune.
  • Hjelper Entur med å tilrettelegge for sømløse reiser på tvers av operatører etter jernbanereformen.
  • Realiserer komplette fysiske opplevelser på Popsenteret i Oslo.
  • Forsterker opplevelsen av godt innhold i NRK sine digitale kanaler.
  • Gjør det enklere å være seriøs aktør i byggebransjen for DiBK.
  • Lager nye publikumsløsninger med oversikt over tilgjengelighet og universell utforming av offentlige bygg for Statsbygg.

Vi ser helst at du har relevant høyere utdanning, og gjerne også erfaring.

Vi krever at du snakker og skriver flytende norsk, og svært godt engelsk.

Vi ønsker å være et selskap der alle er med å styre hvor vi skal videre. Vi setter derfor egenrefleksjon, nysgjerrighet, initiativ og det å tørre å feile, høyt. Trives du i en hverdag med få formelle rutiner, hvor det forventes at du tenker selv og hvor beslutninger tas ved å forhøre seg med de som har ekspertise på området og de som blir påvirket av beslutningen, er det også en fordel. Er du i tillegg lei hierarkiske strukturer og forhåndsdefinerte karrieretrapper, og heller vil ha frihet til å følge egne læringskurver og ambisjoner, så snakker vi samme språk. Har du erfaring fra systemutviklingsprosjekter, liker å jobbe i autonome team ute hos kunden, gjerne over lengre tid for å kontinuerlig forbedre produktet, så har vi oppdragene for deg

Vi er en gjeng dedikerte fagfolk som mest av alt ønsker å forstå det andre kan. Vi har derfor et levende fagmiljø, skapt av fagpersoner, for fagpersoner. Designområdet er en naturlig del av dette, og hos oss vil du delta i diskusjoner med nysgjerrige og pragmatiske eksperter innen mange forskjellige disipliner. Vi er trygge på hva vi mener, men ydmyke for hva vi kan lære av andres perspektiv og erfaringer, og vi holder alltid øynene åpne for nye ideer. Det viktigste er jo at vi skaper gode løsninger for kunder og sluttbrukere. Så hvis du motiveres av å være en del av et team som utfordrer deg, samtidig som du liker å løse oppgaver som har stor betydning for andre, ønsker vi deg velkommen hos oss!

Kom gjerne innom for en uforpliktende prat i vårt nybygg Sundtkvartalet (Lakkegata 53). I kaffebaren i 1.etg kan vi snakke mer om hverdagen som konsulent, og hvordan dine planer og ambisjoner for fremtiden passer med våre. Eventuelt om vi tar heisen opp i kontorlandskapet i 4. eller 5. etasje og ser om vi finner noen bekjente, før vi setter oss på takterrassen vår og tar praten mens vi skuer utover området hvor ordføreren tidligere i måneden åpnet Urban Colors festivalen (som vi sammen med de andre selskapene i bygget kommer til å arrangerer årlig heretter).

Vil du vite mer om stillingen? Send oss en søknad, så tar vi kontakt med deg! Eller send en epost til Christer Kjellesvig på ckj@knowit.no om du har spørsmål.


Sted Oslo
Emne Design/UX
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen