Senior konsulent med lederegenskaper på Sørlandet

Knowit på Sørlandet er en virksomhet i Knowit med flotte og sentrale kontorer både i Arendal og i Kristiansand. Vi bygger vårt selskap på din trivsel og faglige utvikling!

Ønsker du å være med å forme våre neste .NET prosjekter på Sørlandet?

 
Det beste fra to verdener - det store konsernet og den lille lokale bedriften!

Knowit Sør AS er et selskap i konsernet Knowit. I Knowit blir du med i stort og mangfoldig faglig og kollegialt fellesskap med kollegaer fra Norge, Sverige, Finland, Danmark, Polen, Romania og Tyskland.  Hos Knowit vil du få 4 000 engasjerte og dyktige kollegaer som jobber for å skape bærekraftige løsninger med fokus på menneskene i fremtidens samfunn.

Knowit på Sørlandet er et eget selskap i konsernet som nyter en høy grad av selvstyring og hvor alle ansatte kan bidra aktivt i å forme selskapet. På Sørlandet er vi litt over 30 ansatte som tilbyr tjenester innen prosjektledelse, systemutvikling i kundens egne prosjekter eller i prosjekter drevet av oss. Vi har også en egen satsning på digital transformasjon og innovasjon. 

Vi søker hyggelig kollega som har erfaring med å utvikle løsninger på .NET og trives med å lede andre
Knowit Sør søker erfaren utvikler som kan ta teknisk lederansvar i utviklingsprosjekter. Prosjektene handler ofte om viktige og samfunnskritiske løsninger både i det private og i det offentlige. I våre prosjekter benyttes det moderne og oppdaterte teknologier. 

Vi søker deg som har lang erfaring som utvikler på .NET-plattformen og som tar en naturlig lederrolle i prosjektene. Vi søker deg som ønsker å være en del av et godt og trygt arbeidsfellesskap og som har en nysgjerrighet rundt det å hele tiden utvikle og holde deg oppdatert innen ditt fagfelt. 

Hos Knowit Sør vil du bli en del av et miljø med høy kompetanse på plattformen. Her vil du få anledning til både å utvikle egen kompetanse og samtidig hjelpe dine kollegaer til å ta nye steg.

Krav til deg

 • Du må ha en høyere utdanning som er relevant som systemutvikler
 • Du har jobbet som utvikler med .NET-teknologi i minst åtte år
 • Du må ha ledererfaring
 • Du trives med å jobbe tett med andre kollegaer
 • Du er nysgjerrig og stadig på søken etter ny kompetanse
 • Du setter pris på å være med i et fellesskap hvor alle er med og bidrar

Vi erfarer at kundene våre ofte krever at konsulentene våre behersker norsk godt både muntlig og skriflig.

Vi gir deg

 • En konkurransedyktig lønn hvor du også er med og deler på selskapets oppnådde resultater
 • Gode pensjonssparings- og forsikringsordninger
 • Et godt arbeidsmiljø med kollegaer som ønsker å bistå deg i din faglige utvikling
 • En trygg og god ansattgruppe som bryr seg
 • Interessante arbeidsoppgaver

Litt mer om det å jobbe i Knowit Sør
Som selskap fokuserer vi først på trivselen til de ansatte. Se nyheten på Knowit sine websider, Knowit skaper trivsel og et godt arbeidsmiljø

Hos Knowit Sør legger vi vekt på at jobben skal fungere i en god balanse med familie og fritid. Vi har plass til alle slags mennesker og vi er en fin gruppe som bryr seg om hverandre. I fellesskap så sørger vi for et trygt og godt arbeidsmiljø hvor vi har stor takhøyde og hvor alle kan være seg selv. I en slik jobbsituasjon ligger også forholdene svært godt til rette for at hver enkelt ansatt opplever gode muligheter til å utvikle seg både faglig og som menneske!

Vi ønsker at Knowit Sør skal være noe mer enn bare et sted å utføre et stykke arbeid og heve lønn. Vi driver målrettet kulturarbeid med vår ansattgruppe og tilbyr mange aktiviteter utenfor våre kundeoppdrag. Vi har en månedlig fagdag som vi kaller Myldr-dagen, vi arrangerer ulike sosiale sammenkomster gjennom året, de ansatte driver interessegrupper med ulike aktiviteter som både er faglig og av mer sosial art og vi arrangerer én til to fagreiser. Hver ansatt velger selv hvor aktiv man ønsker å være.


Ønsker du å jobbe hos oss?
Send søknad fra denne stillingsannonsen og så tar vi kontakt med deg!

Søknader behandles fortløpende.

Ved spørsmål til stillingen så kan du sende mail til kontaktknowitsor@knowit.no

Til toppen