Stilling

Senior tjenestedesigner / Business designer

Brenner du for å skape nye, bærekraftige løsninger?

Vi i Knowit Experience i Bergen søker en dyktig fagperson som kan styrke vårt team av tjeneste- og interaksjonsdesignere. Vi ser etter deg som har sterk faglig tyngde og en iboende lidenskap for å hjelpe kunder med bærekraftig utvikling, innovasjon og strategier.

I Knowit hjelper vi kundene våre til å være en del av den grønne løsningen. Dette gjør vi gjennom digitalisering, innovasjon, kommunikasjon og rådgivning. Og her håper vi at nettopp du kan bistå oss!

Hva kan du vente deg hos oss?

I Knowit Experience får du jobbe med kollegaer som, i likhet med deg selv, har erfaring fra å lage innovative tjenester for store aktører regionalt og nasjonalt. Hos oss blir du en viktig del av et av vestlandets største digitale kompetansemiljø, der tverrfaglighet står i fokus. Her er det høyt under taket, flat struktur og smilet sitter løst.

Du vil jobbe i tverrfaglige team med rådgivere, prosjektledere, UX-designere, innholdsutviklere, grafiske designere, kreatører og teknologer. Blir du motivert av teamarbeid og å bidra inn i tverrfaglige designleveranser som skaper grønn vekst, kan Knowit Experience bli ditt nye kreative hjem.

Vi er opptatt av at du skal få vokse som fagperson og bidra til å løse spennende utfordringer. Og at du skal trives på jobb!

Hvem er du?

Du har erfaring med metodikk fra designdrevet innovasjon og tjenesteutvikling, samt interaksjonsdesign/UX, eller har erfaring med å bistå bedrifter i å utvikle nye digitale løsninger eller forretningsmodeller. Du er vant til å lede prosesser, er nysgjerrig på andre fagfelt og søker etter å stadig viderutvikle deg.

Du er positiv og engasjert, og trives med å ha flere baller i luften samtidig. Faglig er du drevet av det brukersentriske og nyskapende, og du er nysgjerrig på endring som bidrar til bærekraftig omstilling.

Du kan gjerne ha

- Relevant høyere utdanning innen tjeneste- eller interaksjonsdesign. Det kan også være noe helt annet. Hos oss teller personlige egenskaper og arbeidserfaring vel så mye som karakterer

- Evne til å selge inn gode og relevante prosesser for kollegaer og kunder

- Et ønske om å definere og videreutvikle hvilken rolle tjenestedesign og business design skal spille når vi skal løse klima- og miljøutfordringene

- Interesse for, erfaring fra eller et ønske om å jobbe med sirkulærøkonomi

- En selvgående holdning og evne til å ta initiativ

- Erfaring med metodikk fra designdrevet innovasjon og tjenesteutvikling, samt interaksjonsdesign

- Ønske om å bidra til å videreutvikle vårt metodeverk og fagarbeid

Vi har i alle fall

- Hyggelige kollegaer, ledende innenfor sine fagfelt

- Et tverrfaglig miljø med lidenskap for å lage løsninger som virker

- Fokus på faglig utvikling

- Mulighet til å ha ulike roller i ulike prosjekter

- Fleksibilitet til å utforske nye designdisipliner, arbeidssteder og arbeidssituasjoner

- Spennende prosjekter for ledende nasjonale bedrifter, der du vil ha en sentral rolle

- Stor grad av selvstendighet

- Høye faglige standarder, høy jobbtilfredshet, positiv energi og iboende motivasjon

- Kollegaer som ikke tar seg selv så seriøst, men som tar jobben sin på alvor

- Konkurransedyktige betingelser

Høres det interessant ut?

Du trenger ikke å skrive en lang søknad. Vi trenger bare nok informasjon til å vurdere din erfaringsbakgrunn. Det kan for eksempel være en CV eller en LinkedIn-profil. Ikke klar for å søke, men ønsker en uformell prat om muligheten? Ta gjerne kontakt med leder for design Sigrid Stana Fasmer på 90767226 eller sigrid.stana.fasmer@knowit.no

Sted Bergen
Emne Tjenestedesign
Forretningsområde Experience
Til toppen