Stilling

Senior tjenestedesignere søkes til vårt designteam i Oslo

Vi ønsker oss en erfaren tjenestedesigner til vårt designteam i Oslo. Hos oss i Knowit jobber vi med de fleste typer prosjekter innen designfaget; strategisk design, identitet, merkevare, tjenesteutvikling, innovasjon og digitale løsninger i alle flater.

I dag er vi 26 designere og vi trenger mange flinke nye kolleger fremover og håper at en av dem er nettopp deg!Du elsker å jobbe i krysningspunktet mellom innovasjon, tjenesteutvikling, strategi og design og du har alle metodeverktøyene vi trenger under huden. Din erfaring og ditt unike faglige engasjement kan bidra til å løfte våre tjenester til et enda høyere nivå, og du er en inspirator for både kunder og kolleger. Du er en enestående formidler og trives med å holde workshop og foredrag.

Hos oss i Knowit Experience kan vi tilby deg faglige utfordringer i et av Norges beste digitale miljø med verdens beste kunder i både privat og offentlig sektor. Ved siden av et godt fagmiljø blir du en del av et unikt felleskap og et enestående kollegialt miljø med masse gøye sosiale aktiviteter.


Vi er opptatt av kompetansebygging, og du vil få anledning til å delta på seminar og workshops både internt og eksternt. Hos oss har vi korte beslutningsveier og du får gode muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.


Send oss en søknad hvis du syns dette høres spennende ut. Snarlig tiltredelse ønskes for den rette kandidaten.


Sted Oslo
Emne DESIGN/UX
Forretningsområde Experience
Del
Til toppen