Stilling

Seniorutvikler med hjerte for fag og mennesker

Er du en dyktig, trygg og erfaren utvikler som vil gjøre teamet ditt, byen din og verden litt bedre? Da er vi et selskap som kan gi deg anledning til å ta drive innovativ systemutvikling på problemstillinger som betyr noe. Hos oss får du muligheten til å gjøre norske byer lettere å bo i for innbyggerne, kollektivtransporten smartere og hverdagen litt enklere for folk flest.

Hvem du er

Vi søker etter seniorutviklere med høyere utdanning og minst 3 års erfaring fra systemutvikling med moderne programmeringsspråk, plattformer, teknikker og metoder. Du er flink til å spille andre gode, og tar naturlig på deg lederroller som arkitekt, tech lead eller team lead. Når de andre i teamet står fast er det deg de går til, og når du prater lytter kunden.

I tillegg er det viktig for oss at du snakker og skriver flytende norsk, og svært godt engelsk.

Hvem vi er

Knowit er et konsulentselskap med mange muligheter og en sterk faglig kultur og identitet. Vi er i Norge 500 spesialister som jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Kulturen vår preges av flat struktur, åpenhet, entreprenørskap, høy kompetanse og en vilje til stadig å utvikles. Vi jobber smidig i tverrfaglige, autonome team med kontinuerlige leveranser etter DevOps-prinsipper.

Kunder

Knowit har oppdrag for store og små private og offentlige kunder, som Oslo Kommune, Ruter og DNB. De siste årene har vi fått lov til å være med på å gjøre Oslo til en foregangskommune i digitalisering av tjenester. Vi har hjulpet Ruter med å revolusjonere hvordan Oslos innbyggere reiser kollektivt, og vi er nå så heldige å få lov til å bidra til at andre byer i Norge også får muligheten til å ta i bruke den samme løsningen. For DNB har vi bidratt til å lage et verb av å sende penger mellom folk. Disse oppdragene har vi fått fordi vi alltid har brukerne i fokus og jobber iherdig med å løse reelle problemstillinger som påvirker folk flest.

Teknologi

I Knowit er vi alltid ute etter å velge den beste teknologien for problemet vi skal løse. Hos våre kunder benytter vi Java, Scala, .Net, JavaScript, iOS og Android. Vi er teknologer helt inn til beinet, og det er ofte vi som får lov til å innføre helt ny teknologi hos våre kunder. Akkurat nå er vi i gang med å ta i bruk maskinlæring hos flere av disse kundene, og det synes vi er utrolig spennende.

Faglig utvikling

Vi har fast avsatt lønnet tid til å drive med fritt fagarbeid, og dette fagarbeidet legger grunnlaget for hvilke teknologier vi satser på i fremtiden. Du finner våre konsulenter på alle de store konferansene i Norge og verden over, både på og foran scenen. To ganger i året reiser vi bort 3-4 dager og deler sosiale og faglige aktiviteter.

Knowit søker deg som er like lidenskapelig opptatt som oss av å aldri stå stille faglig. Du er alltid opptatt å vokse som utvikler og som konsulent, og du er minst like opptatt av å hjelpe de rundt til å vokse med deg.


Sted Oslo
Emne Utvikling
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen