Stilling

Management Consultant - Cybersecurity

Velkommen til Knowit Insight! Vi er konsulenter som ved hjelp av kreativitet, innovasjon og strategi bidrar til et bærekraftig og menneskelig samfunn på mange måter. En av disse er cybersikkerhet og digital juss hvor vi sammen med våre kunder jobber for å skape en digital verden hvor alle føler seg trygge. Med over 75 sikkerhetskonsulenter og advokater i Norden er vi godt rustet til dette.

Du har sikkert hørt om ting som kunstig intelligens, selvkjørende biler og lagt merke til at mer og mer kobles opp til internett? Har tenkt på hvordan sikkerhet ivaretas når nye systemer utvikles, eller eksisterende systemer endres? Kanskje har du tanker rundt hvordan du kan hjelpe andre forstå hvorfor sikkerhet er viktig? Dette er bare noen eksempler på det vi også går og tenker på.

Vi er opptatt av at våre ansatte utvikles, så vi har planer for personlig og faglig utvikling for alle. Oppdragene våre er spennende og varierte og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et variert tilbud innen sosiale aktiviteter.

Hva vi ser etter

Vi er først og fremst på jakt etter personer som allerede er kjent med IT- og Informasjonssikkerhet, og som gjerne har opplevd følelsen det er å være konsulent.

Om du ikke har mye erfaring med IT- eller informasjonssikkerhet regner vi med at du har jobbet noen år i IT-bransjen og i det minste kan vise at du har interesse for det vi driver med. Da er det selvsagt en fordel om du har kunnskap og erfaring med ting som risikostyring og sårbarhetsanalyser, informasjonssikkerhets styringssystemer (ISMS), ISO standarder (27000/31000), Identity and Access Management (IAM), personvern, sikkerhetsarkitektur, kryptografi eller annet.

Relevante sertifiseringer gjør deg selvsagt ekstra interessant, så husk å fortelle oss om alle sertifiseringer du har.

Vi har ofte oppdrag hvor sikkerhetsklarering er nødvendig, så vi forutsetter at du kan klareres.

Du må ha gode kommunikasjonsevner, har evne til å samarbeide og er inkluderende. De aller fleste kundene våre forventer at våre konsulenter har så gode kunnskaper i norsk til at de kan utføre jobben ved å både snakke og skrive norsk.

Søknad

Du er hjertelig velkommen til å sende oss en søknad! Vi vurderer alle søknader fortløpende og du kan forvente en rask tilbakemelding på hva som skjer videre.


Søknadsfrist: 31. Januar, 2019


Har du spørsmål kan du ta kontakt med leder for Knowit Secure, Jorunn Terjesen, som kan nås på telefon 992 82 935 eller e-post jorunn.terjesen@knowit.no.

Du kan også kontakte Bjørn-Are Karolius, som er konsulentsjef, på 913 03 072 eller epost bjorn-are.karolius@knowit.no.

Knowit Insight er med nærmere 300 management consultants et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden. Vi er spesialister, og hjelper våre kunder med å utvikle og forsterke egenskaper vi mener er avgjørende for fremgangsrike organisasjoner fremover.

Sted Oslo
Emne Cybersecurity
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen