Stilling

Sikkerhetsrådgiver

Hos oss i Knowit Secure er det full fart! Vi har mer enn nok å gjøre og ser det er mange andre spennende muligheter der ute. Derfor ser vi nå etter flere rådgivere innen IT- og informasjonssikkerhet.

Sikkerhetsrådgivere som forstår mennesker, forretningsdrift og IT

I Knowit er vi nærmere 4000 digitaliseringskonsulenter med evnen til å kombinere design og kommunikasjon, management consulting og IT. Vi har en kultur preget av åpenhet, god forståelse av kundenes virksomhet, spisskompetanse og ønske om kontinuerlig utvikling. 

Vi i Cybersecurity & Law er eksperter på IT- og informasjonssikkerhet og jobber for å gjøre det digitale samfunnet sikrere for alle. Vi vil så gjerne bli litt større, og har derfor planer om å ansette 5 konsulenter før sommeren 2022.

Noen få eksempler på oppgaver du kan få som sikkerhetsrådgiver hos oss:

  • Å hjelpe kunder designe og implementer sikre digitale tjenester og løsninger. 
  • Å fungere som CISO på heltid, eller deltid, for kunder.
  • Å gjennomføre risiko og sårbarhetsanalyser.
  • Hjelpe kunder å få på plass det som kreves for å bli ISO27001 sertifisert.
  • Å gjennomføre IT-revisjoner slik at kunder kan vise andre at de gjør ting rett.

Hva er det vi ser etter i en konsulent?

Utdanning er ikke nødvendigvis det viktigste, men det er selvsagt en fordel om du har en høyere, relevant, utdanning. Det viktigste er at du brenner for IT- og informasjonssikkerhet og kan vise det. 

Vi tenker du har noen års erfaring med IT- og informasjonssikkerhet, eller har jobbet med IT en god stund. Det kan være som utvikler, arkitekt, systemeier, revisor, tester, eller annet.

Vi antar du i stor grad er selvgående og kan gjennomføre oppgaver, og kanskje oppdrag, på egenhånd. Du vil selvsagt få hjelp av oss andre når du har behov for det.

Hvordan hverdagen blir finner vi ut av sammen - det kommer an på tilgjengelige oppdrag, personlige ønsker og vårt behov.

Vi mener det helt greit at du innimellom sier "Det vet jeg ikke" – bare du har et ønske, og gjerne en ide, om å finne ut av det etterpå.

Det er 2 absolutte krav:

  1. Du må kunne kommunisere godt, muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
  2. Du må være, eller kunne bli sikkerhetsklarert i Norge. 

Hva vi kan tilby

Hos oss får du kolleger som er faglig sterke, svært hyggelige, som liker å dele av sin kunnskap og ikke er redde for å lære. Du kan forvente en variert og spennende hverdag med ulike typer oppdrag og oppgaver.

Du vil ha gode muligheter til å påvirke hverdagen din, og vil få nødvendig opplæring og oppfølging for å henge med i bransjen og nå dine karrieremål. Vi ønsker en flat struktur hvor kompetanse og engasjement er viktigere enn rolle og stilling.

Knowit jobber mye med å beholde det gode fellesskapet vi har innad i konsernet selv om vi ofte bruker mye tid ute hos våre kunder. For eksempel har Knowit en sosialkomité som er kjent for sine kreative arrangementer, og mange ulike fag-grupper.

Vi har konkurransedyktige betingelser med bl.a. fleksibel arbeidstid, muligheter for hjemmekontor, god lønn, gode permisjons-, forsikrings- og pensjonsordninger.


Greit å vite

Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke nøl for lenge med å si i fra at du er interessert. 

Ta gjerne kontakt med meg (Bjørn-Are Karolius, daglig leder, på bjorn-are.karolius@knowit.no eller +47 913 03 072) dersom det er noe dere lurer på.

Bjørn-Are Karolius
Daglig leder
Bli kontaktet
Bli kontaktet
Til toppen