Stilling

Sikkerhetsrådgiver

IT-sikkerhet er etterspurt for tiden, så vi trenger flere kollegaer.

Innen Knowit Insight, som er Knowits område for management-konsulenter, er vi nesten 300 konsulenter med forskjellige spesialkompetanser. IT-sikkerhet er en av disse, og vi som jobber her kombinerer god forretningsforståelse med teknisk ekspertise innenfor IT- og informasjonssikkerhet. Vi tror det gjør at vi ligger et steg foran og hjelpe kunden med å ta riktige forretningsmessige beslutninger.

Om oss

Du kan knapt åpne en nettavis eller delta på en konferanse uten å bli møtt av artikler eller foredrag om IT-sikkerhet. Ettersom mer og mer av vårt daglige liv foregår via Internett blir vi også mer og mer sårbare for angrep via nettet.

Vårt ønske er å gjøre Norge sikrere. Dette gjør vi ved å levere rådgivningstjenester og evaluere løsninger som har met IT-sikkerhet å gjøre. Vi gjennomfører også sikkerhetsrevisjoner og driver holdningsskapende arbeid (som foredrag eller utdanning). I Knowit jobber vi direkte mot sluttkunder samt at vi hjelper til i andre av Knowits prosjekter.

Vi ser at vi kunne gjort enda mer om vi var flere, så vi søker nå etter flere rådgivere innen IT- og informasjonssikkerhet!

Din profil

Hvis du brenner for IT- og informasjonssikkerhet og ønsker å jobbe innen fagfeltet - ja, da bør du søke deg til oss. Vi håper du trives, eller vil trives, i rollen som rådgiver, har egne meninger og faglig integritet som du tar med i konstruktiv dialog med våre kunder.

Du stiller sterkt dersom du allerede har erfaring innenfor sikkerhetsarbeid, enten gjennom design, utviklingsarbeid eller revisjon. Om du har jobbet med personopplysningsloven, GDPR, og/eller IAM tidligere, bør du absolutt nevne det i søknaden. Få med om du har prosjektledererfaring også.

Vi vil at søknaden/CV'en du leverer er på norsk siden vi stort sett har norske kunder som krever gode norskkunnskaper.

Å jobbe hos oss

I Knowit kommer du til å få kolleger som liker å dele av sin kunnskap og samtidig som de ønsker å lære mer selv. Vi jobber hardt for å ivareta og bygge et fellesskap siden vi som regel sitter ute hos forskjellige kunder. Ansatte får tilbud om å delta på kurs og få sertifiseringer som behøves i vår raskt skiftende bransje. Hovedkontoret vårt er i det nyoppussede Sundtkvartalet.

Trur du dette kan passe for deg?

Send oss en søknad!

Den trenger ikke være lang, men vi trenger nok informasjon til å vurdere erfaringsbakgrunnen din. Om du ikke har mye kunnskap/erfaring med IT sikkerhet, men ønsker å jobbe med dette, er det lurt å fortelle oss hvorfor du vil jobbe innen området og hvordan du med din bakgrunn kan hjelpe oss gjøre Norge sikrere.

Knowit Insight er med nærmere 300 management konsulenter et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden.

Sted Oslo
Emne Sikkerhet
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen