Stilling

Sikkerhetsrådgivere som forstår mennesker, forretningsdrift og IT

Hos oss i Knowit Secure har vi mye å gjøre, ser det er mye annet spennende som rører seg av muligheter og vi er på jakt etter flere ansatte og har planer om å ansette rundt 5 konsulenter i løpet av det neste året!

Vi ønsker en balansert kjønnsfordeling i selskapet og oppfordrer kvinner til å søke. Søknader behandles fortløpende.

Hvem er vi?

Vi i Knowit er digitaliseringskonsulenter som tilbyr digitale løsninger innen våre fire forretningsområder: Connectivity, Experience, Insight og Solutions. Det som skiller oss fra andre konsulentselskaper er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. Vi har en kultur preget av åpenhet, god forståelse av kundenes virksomhet, spisskompetanse og ønske om kontinuerlig utvikling. Knowit har i dag 3800 ansatte i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen og Tyskland.

Knowit Secure er et datterselskap i Knowit konsernet som spesialiserer seg på "Cybersecurity & Law". Vi er eksperter på IT sikkerhet og informasjonssikkerhet med mål å gjøre det digitale samfunnet sikrere.

Hva er det vi ser etter i en konsulent?

Utdanningen din er ikke nødvendigvis det vi legger mest vekt på, men det er selvsagt en fordel om du har en høyere, relevant, utdanning. Vi forventer at du har noen års erfaring med IT- og/eller informasjonssikkerhet, eller at du har jobbet med IT en god stund - som utvikler, arkitekt, systemeier, revisor, tester, eller annet. Det viktigste er at du brenner for IT- og informasjonssikkerhet og kan overbevise oss om dette.

Som konsulent regner vi med at du i stor grad er selvgående og kan gjennomføre oppgaver og oppdrag på egenhånd. Du vil selvsagt ha resten av Knowit Secure i ryggen når du måtte ha behov for det. Hvordan hverdagen blir får vi finne ut av sammen - det kommer an på oppdrag, personlige ønsker og vårt behov.

Uansett erfaringsnivå:

Som konsulent hos oss forventer vi at du ikke er redd for forandring og synes det er morsomt å lære siden du over tid kommer til å jobbe med ulike kunder, ulike bransjer og ulike teknologier.

Dersom det er nødvendig vil mye tid de første 6 månedene gå til kurs, opplæring og tett oppfølging for å gjøre deg til en god konsulent. Og så fort du er klar kommer vi til å se etter oppgaver og oppdrag som passer deg.

Vi mener det helt greit at du innimellom må si "Det vet jeg ikke" – bare det neste du gjør er å finne ut av det.

Nysgjerrighet er viktig - du må raskt sette deg inn i mer eller mindre komplekse problemstillinger, forstå hvordan og hvorfor ting gjøres, hvem som er involvert, og hvilke krav og retningslinjer som legges, eller må legges, til grunn for løsningene.

Vi tar det for gitt at du har en sterk interesse for teknologi, og vi forventer at du skaper gode relasjoner til våre andre ansatte og de du jobber sammen med ute hos våre kunder.

Det er 2 absolutte krav:

  1. Du må kunne kommunisere godt, muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
  2. Du må være, eller kunne bli sikkerhetsklarert i Norge. (Ta kontakt om du har spørsmål rundt dette).

Hos oss får du kolleger som er faglig sterke, svært hyggelige (synes vi selv), som liker å dele av sin kunnskap og ikke er redde for å lære. Du kan forvente en variert og spennende hverdag med mange ulike typer oppdrag og oppgaver.

Du har gode muligheter til å påvirke hverdagen din, og vil få nødvendig utdanning og oppfølging for å henge med i bransjen og oppnå dine karrieremål. Vi legger vekt på å ha en flat struktur hvor kompetanse og engasjement er viktigere enn rolle og stilling.

Knowit prøver å skape et godt fellesskap innad i konsernet selv om vi ofte bruker mye tid ute hos våre kunder. For eksempel har Knowit en sosialkomité som er kjent for sine kreative arrangementer.

Vi har konkurransedyktige betingelser med bl.a. fleksibel arbeidstid, god lønn, gode permisjons-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vil du vite mer?

Ser dette interessant ut? Ønsker du mer informasjon? Ikke vær redd for å ta kontakt! Vi synes det er gøy når noen viser interesse.


Bjørn-Are Karolius (Daglig leder) på 913 03 072 eller bjorn-are.karolius@knowit.no

Sted Oslo
Emne Cybersecurity
Forretningsområde Insight
Til toppen