Stilling

Sikkerhetstester

Knowit Insight har 300 konsulenter med spesialkompetanse innen en rekke fagområder. IT-sikkerhet er et av disse. Vi kombinerer god forretningsforståelse med teknisk ekspertise innenfor IT- og informasjonssikkerhet, og hjelper kunder med å ta riktige beslutninger som vil ivareta sikkerheten.

Om oss

Vårt ønske er å gjøre det digitale livet sikrere. Vi oppnår dette ved å levere rådgivningstjenester, sikkerhetsrevisjoner, og penetrasjonstester. Gjennom penetrasjonstestene verifiserer vi at kundens systemer er tilstrekkelig sikret. Vi driver også med viktig holdningsskapende arbeid, både for kunder og internt i Knowit konsernet.

Vi har mye å gjøre, og ønsker flere dyktige medarbeidere!

Din profil

Du ønsker å jobbe med IT- og informasjonssikkerhet. Du kan raskt sette deg inn i kundens løsninger og plukke dem fra hverandre for å finne svakheter. Som IT-sikkerhetskonsulent hos oss vil du få muligheten til å hacke virksomheter og hente ut hemmelig informasjon – helt lovlig! Ditt mål er å finne sårbarhetene før andre kan utnytte dem. Du vil også kunne gjennomføre risiko- og sårbarhetsanalyser og kan bli utleid på korte eller lange oppdrag til kunder. Hverdagen som sikkerhetskonsulent er svært variert og læringskurven er bratt.

Du må tenke kreativt og "utenfor boksen" ettersom oppgaven er å få systemene du tester til å gjøre ting de ikke er laget for. Du liker å formidle resultatene til kundene på en forståelig måte. Vi jobber med selskaper i hele Norden og du vil derfor få muligheten til å besøke flere spennende firmaer i ulike byer.

Det er en fordel om du har bakgrunn fra teknisk IT-sikkerhet, men det er ikke et absolutt krav. Har du bakgrunn fra systemutvikling teller dette positivt. Vi søker kandidater som er interessert i IT-sikkerhet og som er sultne på å utvikle seg faglig. Enkelte kunder krever sikkerhetsklarering, så det bør du enten ha eller kunne få.

Vi ønsker at søknaden din er på norsk. Selv om vi har oppdrag i andre land, har vi stort sett norske kunder som krever rapporter på norsk.

Å jobbe hos oss

I Knowit får du kollegaer som liker å dele av sin kunnskap og som vil lære mer. Vi har et sterkt fagmiljø som brenner for IT-sikkerhet. Du får en variert og spennende hverdag med nye utfordringer hele tiden. Du blir en del av vårt sikkerhetstest-team som jobber tett sammen og har det gøy på jobb!

Vi har fokus på å ivareta fellesskapet, selv om vi i Knowit ofte sitter hos forskjellige kunder. Knowit har blant annet en sosialkomite som er kjent for sine kreative arrangementer. De ansatte får kurs og sertifiseringer som behøves for å henge med i bransjen. Arbeidsstedet blir vårt nyoppussede kontor i Sundtkvartalet i Oslo eller i flotte lokaler i sjøkanten i Arendal.

Knowit Insight er med nærmere 300 management Konsulenter et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden. Vi er spesialister, og hjelper våre kunder med å utvikle og forsterke egenskaper vi mener er avgjørende for fremgangsrike organisasjoner i tiden fremover

Sted Oslo
Emne Sikkerhet
Forretningsområde Insight
Del
Til toppen