Stilling

Skytjenester og O365 på Sørlandet

Knowit Sør er et konsulenthus med fokus på konsulentene! Hos oss står trivsel, faglig utvikling, mulighet for å utgjøre en forskjell og samhold i høysetet. Vi er stolte av at våre ansatte gir tilbakemelding om at det er akkurat dette som gjør Knowit Sør til en foretrukket arbeidsgiver. Vi har lyktes med å skape en vinnende kultur med en sammenspleiset og faglig sterk gjeng i et robust og trygt selskap. Nå er vi klare for å ta sats og invitere med oss flere faglig motiverte medarbeidere som ønsker å arbeide med de store og viktige oppdragene på Sørlandet.

Har du erfaring med å jobbe med skytjenester som O360, Azure eller AWS og ønsker å være en del av et motiverende, lekent og utforskende miljø så kan det være muligheter for deg i Knowit sin virksomhet på Sørlandet.

Du vil få anledning til å være med å skape et nytt tjenestetilbud i Knowit sin virksomhet på Sørlandet!

Du lar deg inspirere av å jobbe med nye løsninger og gi økt verdi for våre kunder. Du liker å ha et høyt faglig fokus, trives med å jobbe i uformelle omgivelser, liker korte beslutningsveier og har lyst til å være med å påvirke retningen til selskapet du jobber i.

Du bør ha relevant høyere utdanning på bachelor-nivå eller nødvendig erfaring.

Du er nysgjerrig på hvordan teknologien kan utnyttes til å lage gode løsninger som dekker våre kunders behov.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår med overskuddsdeling.

Du blir med i vårt Myldr-konsept med en fast dag i måneden med egenutvikling.

Sted Kristiansand
Emne Skytjenester
Forretningsområde Solutions
Del
Til toppen