Smidig Testleder

Vi er på jakt etter sosialt engasjerte og faglig erfarne konsulenter som ønsker å jobbe med hands-on testledelse og testrådgivning i smidige prosjekter.

I Knowit jobber vi med test og kvalitetssikring for noen av Norges største og viktigste virksomheter. Knowit er i sterk vekst innenfor fagfeltet og har en økende oppdragsmengde. Som smidig testleder i Knowit får du sette preg på egen arbeidsplass og videreutvikle strategien vår innen test og testledelse. 

Hvem er vi?

Vi er totalt over 200 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring i Knowit. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med rett kvalitet – og at løsningene skaper fornøyde brukere. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner og lokal forankring. Vi har stor nytte av samarbeid med våre kollegaer i Norden samtidig som vi jobber tett lokalt i Oslo. Gjennom vår Knowit Quality Familiy og fagtreff i Quality Chapter bygger vi faglig ekspertise og sosialt nettverk.

Du som kan hjelpe oss

Evner å lede komplekse prosjekter med mange involverte interessenter, forutser potensielle problemområder og justerer kursen deretter. Du forstår og engasjerer deg i kundens forretning og er en proaktiv og løsningsorientert rådgiver og tar et naturlig eierskap og styring. Du skjønner kundenes endringsagenda og er flink til å få med deg andre på reisen. Du kan metodikken og elsker dynamikken som oppstår når velsmurte tverrfaglige team jobber sammen med ett mål for øyet: stadig bedre og mer effektive opplevelser.
 

Hvem er du?

  • Du trives med å ha ansvar og frihet til å ta egne valg som skaper gode løsninger.
  • Du er stolt av, og deler gjerne, din gode kompetanse på testmetodikker og testverktøy, men er langt fra utlært. Si gjerne noe om hvordan du lærer deg nye ting og hvordan du deler av din kompetanse i søknaden.
  • Du har erfaring som testleder eller tilsvarende og trives godt med å jobbe etter smidig prosjektmetodikk. Kompetanse innen testrammeverk, testverktøy og eventuelle programmeringsspråk oppgis i CV.
  • Du har, eller har et ønske om å ta, sertifisering innenfor testledelse, ISTQB eller tilsvarende.
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad.
  • Du snakker flytende norsk, skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby deg?

Knowit tilbyr et sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø bestående av dyktige og inspirerende kollegaer på tvers av fagfelt. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kurs, konferanser, interne fagkvelder og få utvikle deg på relevante kundeoppdrag.

Som konsulent hos oss vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder.

Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige lønnsbetingelser, med god fastlønn og en bonusordning, som lar deg ta del i selskapets suksess. I tillegg har vi svært gode helse- og forsikringsordninger som gir deg god trygghet som ansatt.

Om dette passer for deg?

Da må du gi lyd! Du trenger ikke å skrive en kjempelang søknad - vi trenger bare nok informasjon til å vurdere erfaringen din, og noen linjer om hva ved stillingen som interesserer deg, i en CV eller LinkedIn-profil.

Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anne B. Kjørstad: +47 982 29 765 eller daglig leder Kristian Brandser: +47 977 69 594 for en uforpliktende samtale.

Kristian Brandser
Daglig leder, Knowit Quality
Bli kontaktet
Bli kontaktet
Til toppen