Stilling

Smidige testledere

I Knowit jobber vi med test og kvalitetssikring for noen av Norges største og viktigste virksomheter.

Vi er på jakt etter sosialt engasjerte og faglig erfarne konsulenter som ønsker å jobbe med test, testledelse og testrådgivning i smidige prosjekter.

Knowit er i sterk vekst innenfor fagfeltet med en økende oppdragsmengde blant våre kunder. Som smidig testleder i Knowit vil du også få være med på å sette ditt preg på egen arbeidsplass og videreutvikle strategien vår innen test og testledelse.


Hvem er vi?

Vi er over 200 dyktige fagfolk som jobber med test og kvalitetssikring i Knowit. Vår hovedoppgave er å sikre at våre kunder får løsninger med rett kvalitet – og at løsningene skaper fornøyde brukere. I Knowit blir du del av et tverrfaglig, nordisk konsulenthus med store ambisjoner og lokal forankring. Vi har stor nytte av samarbeid med våre kollegaer i Norden samtidig som vi jobber tett lokalt i Oslo. Gjennom vår Knowit Quality Familiy og fagtreff i Quality Chapter bygger vi faglig ekspertise og sosialt nettverk.

Hvem er du?

  • Du tar ansvar og gjør egne valg som skaper gode løsninger. Grønt lys er "standarden" hos oss.
  • Du er stolt av, og deler gjerne, din gode kompetanse på testmetodikker og testverktøy, men er langt fra utlært. Oppgi hvordan du har delt kompetanse og hvordan du tilegner deg ny kompetanse i søknaden.
  • Du har erfaring som testleder eller tilsvarende og trives godt i smidige prosjekter (Agile, Lean, Scrum eller Kanban). Kompetanse innen testrammeverk, testverktøy og eventuelle programmeringsspråk må oppgis i CV.
  • Du har, eller har et ønske om å ta, sertifisering innenfor testledelse, ISTQB eller tilsvarende.
  • Du har høyere utdanning, gjerne bachelor- eller mastergrad.


Hva kan vi tilby?

Knowit har et sterkt fokus på faglig utvikling og trivsel. Hos oss blir du en del av et inkluderende og aktivt sosialt miljø bestående av dyktige og inspirerende kollegaer på tvers av fagfelt. Du vil få store muligheter til kontinuerlig kompetanseheving gjennom sertifisering, kurs, konferanser, interne fagkvelder og ikke minst relevante kundeoppdrag.

Som konsulent vil du få delta i spennende prosjekter for flere av Norges største og mest anerkjente kunder.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger og har gode helse- og forsikringsordninger.


Høres dette interessant ut?

Send oss en søknad med din CV. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Anne B. Kjørstad på telefon 982 29 765 for en uforpliktende samtale.


Note: Due to the nature of this position, which includes daily communication with our customers, all candidates must be fluent in Norwegian, Swedish or Danish (spoken and written level required: B2 / Bergenstest).

Sted Oslo
Emne Test
Forretningsområde Solutions
Til toppen