Sommerjobb i Bergen 2024

Vil du ha en sommer fylt av spennende faglige utfordringer, få erfaring fra kundeprosjekter - og ha det gøy?

Vi gleder oss til igjen å invitere bachelor- og masterstudenter til å jobbe for oss sommeren 2024. Vi er på jakt etter 10 studenter som vil være med og utvikle digitale løsninger for kunder som Fjordkraft, Odin Forvaltning og BankID - sammen med oss.

Kulturen vår preges av åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Du vil jobbe med faglig relevante oppgaver som del av et kundeteam sammen med noen av våre dyktige utviklere og teamledere. Flere av dem har startet karrieren sin nettopp som sommerjobbere her hos oss.

Vi har sommerjobbere fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan ofte tilpasses individuelt – si fra om du har spesielle ønsker. Vi kan love deg en innholdsrik sommer med utfordrende og spennende oppgaver - og mye sosialt samvær og aktiviteter.

De fleste av våre sommerjobbere holder på med master eller er ferdig med 3. år på IT-studier.

Send oss din søknad snarest, vi fyller plassene fortløpende utover høsten. Det er fint om du tar med karakterutskrifter – helst link til vitnemålsportalen, men vedlegg funker også.

Det er supert om CV-en din inneholder detaljer om din kompetanse (f.eks. hvilke programmeringsspråk du behersker), i tillegg til oversikt over utdanning og eventuell erfaring. Du kan søke via webskjemaet her, eller via e-post til sommerjobb@knowit.no

Knowit holder til i flotte og moderne lokaler i sjøkanten i Nøstegaten – fem minutters spasertur fra Torgalmenningen i retning Verftet og Nordnes.

PS! Er du på jakt etter sommerjobb hos våre kolleger over i fjellet i Oslo? Sjekk ut https://careernorway.knowit.no/jobs/3101156-sommerjobb-i-knowit-oslo-2024

André Heie Vik
leder teknologi
Til toppen